Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, με επιστολή του προς την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Έρρικα Πρεζεράκου, επισημαίνει ότι προτίθεται να αναλάβει με ιδίους πόρους την μετακίνηση των μαθητών που αφορά το Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, ο σχετικός διαγωνισμός που διενεργήθηκε κηρύχθηκε άγονος και ο Δήμος αναλαμβάνει να καλύψει το κενό που δημιουργείται μέχρι να υλοποιηθεί ο διαγωνισμός.

Μια πρωτοβουλία που αναμένεται να δώσει λύση εκεί που, σύμφωνα με την επιστολή, διαφαίνεται προσωρινό αδιέξοδο και ενώ τα σχολεία ξεκινούν.

Η επιστολή του Δημάρχου

ΠΡΟΣ: Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, κα.Έρρικα Πρεζεράκου

κα. Αντιπεριφερειάρχη,

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε, ότι ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για την μετακίνηση των μαθητών, που αφορά το Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Δήμου μας, κατέστη άγονος.

Προς διευκόλυνση μετακίνησης των μαθητών του Διαπολιτισμικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, σας ενημερώνουμε, ότι ο Δήμος μας προτίθεται να αναλάβει την κάλυψη των σχετικών εξόδων με λεωφορεία και συνοδούς για το χρονικό διάστημα μέχρι την υλοποίηση του διαγωνισμού από την Περιφέρεια Αττικής.

Αναμένουμε την σύμφωνη γνώμη σας.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος
Παναγιώτης Μανούρης