Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Περιφερειακή οδό Μαλίων θέλει ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Περιφερειακή οδό Μαλίων θέλει ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Ο Δήμαρχος Χερσονήοου περιέγραψε τη χάραξη της παράκαμψης Μαλίων, σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο πόλης των Μαλίων.

Tην αναγκαιότητα δημιουργίας περιφερειακού δρόμου Μαλίων που θα συνδέει τον ΒΟΑΚ με την Π.Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου μέσω του ανισόπεδου κόμβου Μαλίων, ο οποίος κατασκευάζεται στο πλαίσιο του τμήματος του ΒΟΑΚ «Χερσόνησος – Νεάπολη» ως έργο Σ.Δ.Ι.Τ., επισήμανε στο πλαίσιο της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

Ο Δήμαρχος μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσίασε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει μελετηθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, περιέγραψε τη χάραξη της παράκαμψης Μαλίων, σύμφωνα με το προτεινόμενο σχέδιο πόλης των Μαλίων, αλλά και περιέγραψε τη νέα, βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα μελετηθεί και η οποία χωροθετείται ανατολικότερα της προβλεπόμενης από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) Μαλίων. Ο κ. Δοξαστάκης στην εισήγησή του τόνισε ότι σήμερα η έξοδος των οχημάτων από τον ΒΟΑΚ πραγματοποιείται μέσω ημικόμβου, ενώ μετά την ολοκλήρωση του έργου «Χερσόνησος – Νεάπολη», προβλέπεται έξοδος από πλήρη ανισόπεδο κόμβο.

Αναγκαία η χρηματοδότηση της μελέτης

Ο Δήμαρχος δήλωσε επίσης, πως στόχος είναι να εξασφαλιστούν οι πόροι για τη χρηματοδότηση της μελέτης και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Η δημιουργία ανατολικού περιμετρικού δρόμου του οικισμού Μαλίων θα λύσει το πρόβλημα της πρόσβασης των μεγάλων οχημάτων και θα βελτιώσει γενικότερα τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιοχή».

Only in

Για τον Φώτη Μεταξόπουλο η κακοποίηση των παιδιών στα ιδρύματα δεν είναι πρόβλημα - οι ομόφυλοι γονείς είναι

Ο γνωστός χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος έδειξε και πάλι πόσα άντρας είναι με λέξεις όπως «ανώμαλοι», «έγκλημα» και «να βρω ένα πιστόλι να τους σκοτώσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024