Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σε πρόγραμμα χρηματοδότησης η «Πορσελάνα»

Σε πρόγραμμα χρηματοδότησης η «Πορσελάνα»

«Μπαίνει στην τελική της φάση η πλήρης αξιοποίηση των 38 στρεμμάτων και η δημιουργία μια εστίας-κόσμημα για την Ανατολική Αττική» αναφέρει ο Δήμος Μαραθώνος.

Η αξιοποίηση των 38 στρεμμάτων της «Πορσελάνα» στον Δήμο Μαραθώνος όπως διαφαίνεται παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, μετά την πρόσκληση από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για ένταξή της σε Πρόγραμμα Χρηματοδότησης.

Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμόν 124990 πρόσκλησή του, με κωδικό 1.1.44.3, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ 12595( (ΑΔΑ: 9Ξ61Η-ΤΞΦ ) το Υπουργείο, περιλαμβάνει στους δικαιούχους χρηματοδότησης τον Δήμο Μαραθώνος, για το έργο της αποκατάστασης του παλιού εργοστασίου πορσελάνης.

Υπενθυμίζουμε ότι με ενέργειες της δημοτικής Αρχής του Δήμου Μαραθώνος για την αξιοποίηση της έκτασης, οδήγησαν στις 30/12/2022 στην έκδοση οικοδομικής αδείας για το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Στον συγκεκριμένο χώρο αναμένεται να φιλοξενηθεί ένα κέντρο πολιτισμού, παιδείας, ψυχαγωγίας και «πράσινων» δράσεων, που θα αναβαθμίσει όλο τον Δήμο και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η πρόσκληση

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις επισήμανε μεταξύ άλλων: «Δημιουργούμε ένα τοπόσημο για το Δήμο μας, ένα κόσμημα για όλη την Ανατολική Αττική! Εκδόθηκε επίσημα η πρόσκληση χρηματοδότησης του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών όπου και ο Δήμος Μαραθώνος είναι δικαιούχος για το έργο αποκατάστασης του παλιού εργοστασίου Πορσελάνης».

Only in

Εξαιρούνται μόνο οι δικηγόροι

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι οι φοροτεχνικοί και οι φορολογικοί σύμβουλοι είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν στις φορολογικές αρχές οποιεσδήποτε πρακτικές των πελατών τους που θεωρούνται δυνητικά καταχρηστικές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024