Βολές στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χάρης Δούκας κατά την ομιλία του στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε χθες στην περιοχή της Χαλκίδας.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Δούκας «υπάρχει μία πρωτοφανής υπερσυσσώρευση πλούτου σε πάρα πολύ λίγους και σε όλους τους υπόλοιπους δίνουν ένα ξεροκόμματο. Είτε με τη μορφή pass, είτε με τη μορφή επιδομάτων. Και όταν μας τα δίνουν, πρέπει να τους χειροκροτάμε».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Χάρη Δούκα στη Χαλκίδα

Δούκας: «Έχει εμποτιστεί η έννοια του καλαθιού σε όλα»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας συνέχισε λέγοντας πως «στην πραγματικότητα, έχει δημιουργηθεί μία κοινωνία χαμηλών προσδοκιών, όπου θέλουν να τη μάθουν να ζει με τα κουπόνια».

Κατά τον ίδιο είναι χαρακτηριστικό «ότι μιλάω με γονείς που περιμένουν το «καλάθι του μαθητή», έχει εμποτιστεί η έννοια του καλαθιού σε όλα, για να μπορέσουν να πάρουν 5 πράγματα, για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Και νομίζω ότι αυτή ακριβώς είναι η συνθήκη που πρέπει να αλλάξουμε».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής τόνισε σε περιοδεία του στο Ίλιον ότι «για να πείσουμε τον κόσμο να μας κοιτάξει στα μάτια και για να τον πείσουμε ότι έχουμε τη δύναμη και την όρεξη να συγκρουστούμε, να δημιουργήσουμε τομές και ανατροπές».