Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Προκλητικός ο υπουργός Υγείας – Αντί να σκύψει στα προβλήματα, κάνει τσαμπουκάδες σε γιατρούς

Νέα Αριστερά: Προκλητικός ο υπουργός Υγείας – Αντί να σκύψει στα προβλήματα, κάνει τσαμπουκάδες σε γιατρούς

Η Νέα Αριστερά εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη λεκτική επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη σε γιατρό που διαμαρτυρόταν για την κατάσταση του ΕΣΥ

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη κυκλοφόρησε η Νέα Αριστερά μετά τη λεκτική επίθεση που έκανε σε γιατρό, ο οποίος του παρέθετε τα προβλήματα του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντί να σκύψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το προσωπικό και οι δομές στον χώρο της υγείας περιφέρεται στα νοσοκομεία και κάνει «τσαμπουκάδες» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό», σημειώνει η Νέα Αριστερά.

Απολυταρχικό ύφος

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι: «Τελευταίο παράδειγμα σήμερα όπου στράφηκε με απολυταρχικό ύφος κατά του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) και γιατρού στο νοσοκομείο ‘Παπανικολάου’, Χρήστου Καραχρήστου. Ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ του ζήτησε το αυτονόητο: ενίσχυση των νοσοκομείων και προσλήψεις. Ο κ. Γεωργιάδης φυσικά δεν έκατσε να συζητήσει τίποτα. Τους είπε ‘δεν σηκώνω τέτοια εγώ’ και ότι ‘αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι’.

Ο κ. Γεωργιάδης πάντως μέσα στην αμετροέπεια του αναγνώρισε μια αλήθεια: ότι το στοίχημα της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και περίθαλψης είναι χαμένη υπόθεση για τη Νέα Δημοκρατία και ότι μπορεί να κερδηθεί μόνο από την Αριστερά».

Η επίθεση του Γεωργιάδη στον γιατρό

Ο διάλογος των δύο ανδρών αποτυπώθηκε στο βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση καθώς οι αρρυθμίες στο ΕΣΥ πολλαπλασιάζονται.

Γιατρός: «Σας παρακαλώ να μιλάτε λίγο πιο σωστά γιατί μιλάτε σε έναν γιατρό του νοσοκομείου που αυτή τη στιγμή ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να κάνουμε περισσότερες εφημερίες για να βγει το πρόγραμμα»

Αδ. Γεωργιάδης: «Είσαι υπουργός Υγείας, τι θα έκανες;»

Γιατρός: «Μαζικές προσλήψεις και κίνητρα στους γιατρούς…»

Αδ. Γεωργιάδης: «Σου απαγορεύονται λοιπόν, δεν μπορεί η Ελλάδα να το κάνει… τι θα κάνεις; Τι θα κάνεις;»

Γιατρός: «Να γίνει…»

Αδ. Γεωργιάδης: «Θα ρίξεις το σύστημα; Θα χρεοκοπήσεις τη χώρα;»

Γιατρός: «Την ώρα που δεν κάνετε προσλήψεις μιας συνάδελφός μας κατέρρευσε…»

Αδ. Γεωργιάδης: «Σε παρακαλώ πολύ. Λοιπόν. Είσαι γιατρός, κάνεις θεραπείες, έχεις γίνει επιστήμονας, είσαι με το ΚΚΕ, καλά κανεις και το λες. Το ΚΚΕ θα μας τα δώσει; Φτάνει!».

Φανερά εκνευρισμένος ο υπουργός συνέχισε λέγοντας: «Θα πείτε ένα ευχαριστώ στο κράτος για όλα αυτά που κάνει στο σύστημα για όλα αυτά που κάνει και μετά όλα τα άλλα. Έχω βαρεθεί τη γκρίνια σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το σύστημα προχωράει είναι όρθιο, σώζει ζωές» και δεν άκουγε κουβέντα από όσα του έλεγε ο γιατρός του «Παπανικολάου».

Only in

Για τον Φώτη Μεταξόπουλο η κακοποίηση των παιδιών στα ιδρύματα δεν είναι πρόβλημα - οι ομόφυλοι γονείς είναι

Ο γνωστός χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος έδειξε και πάλι πόσα άντρας είναι με λέξεις όπως «ανώμαλοι», «έγκλημα» και «να βρω ένα πιστόλι να τους σκοτώσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024