Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασσελάκης πάει στη Θεσσαλία για τον έναν χρόνο από την καταστροφή του Daniel

Ο Κασσελάκης πάει στη Θεσσαλία για τον έναν χρόνο από την καταστροφή του Daniel

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί περιοχές της Θεσσαλίας και θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με φορείς της περιοχής. Σήμερα θα παρακολουθήσει θεατρική παράσταση στο Ηρώδειο

Τη Θεσσαλία θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταστροφική πλημμύρα του Daniel.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με αγροτικούς φορείς, επιμελητήρια και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα. Ακολούθως θα επισκεφθεί τις εργατικές κατοικίες της Λάρισας, τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, όπως και τον Βλόχο και τον Παλαμά Καρδίτσας.

Παράλληλα, σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση Ορέστεια του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, στις 20:45, στο Ηρώδειο.

Στον Βόλο ο Κασσελάκης μετά την περιβαλλοντική καταστροφή

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στον Βόλο με αφορμή την περιβαλλοντική καταστροφή στον Παγασητικό.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, τα φαινόμενα δεν γίνονται ξαφνικά. «Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει. Υπήρχαν πολλοί καθηγητές πανεπιστημίων που είχαν αναφερθεί στις πιθανές επιπτώσεις του Daniel σε όλο το οικοσύστημα εδώ στον Παγασητικό. Και η ερώτηση είναι γιατί δεν υπήρχε επιτήρηση; Γιατί δεν υπήρχε διοικητική εποπτεία; Πού χάθηκε αυτή η μπάλα;», ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας πως «είναι ένα κλασικό παράδειγμα, πολύ λυπηρό παράδειγμα και για μας, για τον ΣΥΡΙΖΑ, ως ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς που το περιβάλλον και η κλιματική προσαρμογή αποτελεί κομβικό, ταυτοτικό ζήτημα, το να βλέπεις μια τέτοια τεράστια οικολογική καταστροφή σε επηρεάζει πάρα πολύ βαθιά και ψυχολογικά και πολιτικά. Πέρα από τις οικονομικές επιπτώσεις, εδώ στον τόπο που έχει βασανιστεί τόσο πολύ τον τελευταίο χρόνο και απ’ ότι φαίνεται δυστυχώς ερημώνει η Θεσσαλία και ο Βόλος σιγά σιγά».

Only in

Εξαιρούνται μόνο οι δικηγόροι

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι οι φοροτεχνικοί και οι φορολογικοί σύμβουλοι είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν στις φορολογικές αρχές οποιεσδήποτε πρακτικές των πελατών τους που θεωρούνται δυνητικά καταχρηστικές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024