Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελόπουλοι: «Ο Πρίντεζης έχει δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό»

Αγγελόπουλοι: «Ο Πρίντεζης έχει δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό»

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιώργος Πρίντεζη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε το gala προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, με την οικογένεια των Ερυθρόλευκων να συγκεντρώνεται για να πει το δικό της «ευχαριστώ».

Φυσικά εκεί ήταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, με τους προέδρους των Πειραιωτών να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως ο «Πρι» έχει δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό τα χρόνια που αγωνίστηκε.

Οι δηλώσεις που έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Νομίζω αξίζει αυτή η τιμή με το παραπάνω και στον Γιώργο και στον Βασίλη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά τα παιδιά. Ο Πρίντεζης έχει δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό, και την ψυχή του. Είναι συγκινητικές στιγμές και αύριο θα γίνουν και πιο συγκινητικές. Είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτό που γίνεται και προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω αυτό που νιώθουμε.

Ήμασταν τυχεροί που ζήσαμε την εποχή του Σπανούλη και του Πρίντεζη. Προφανώς και εμείς συντελέσαμε για να γίνει όλο αυτό. Κάναμε τα πάντα για την ομάδα και για τα παιδιά. Οι στιγμές που μας έχουν χαρίσει είναι απίστευτες, μοναδικές, οι καλύτερες στις ζωές μας».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Αυτές οι ποιητικές βραδιές, οι εκδηλώσεις, είναι αυτές που σε μεγαλώνουν σαν σύλλογο. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι νίκες. Οι παίκτες που ακόμη παίζουν αυτά βλέπουν και καταλαβαίνουν πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει και σέβεται τους παίκτες-σημαίες του. Με τον αδερφό μου ζήσαμε τα καλύτερά μας χρόνια στον Ολυμπιακό, Ευρωλίγκες, πρωταθλήματα. Η διαφορά είναι ότι οι αθλητές σταματάνε κάποια στιγμή, εμείς ακόμα συνεχίζουμε και θέλουμε τίτλους»

Only in

«Κλοπή και πραξικόπημα» – Κάλεσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία μετά τη «βόμβα» Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό τον Μισέλ Μπαρνιέ κι έβαλε ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία - Μύδροι κατά του προέδρου από την Αριστερά, τσουνάμι διαδηλώσεων εν όψει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024