Στον αστερισμό του Εβάν Φουρνιέ κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (04/09) στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των Ερυθρόλευκων που είχε συγκεντρωθεί κατά χιλιάδες.

Ο ίδιος ξετρελάθηκε από αυτό που του είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί των Πειραιωτών, όμως δεν ήταν ο μόνος. Ένας πρώην συμπαίκτης του από την εποχή που αγωνιζόταν στους Μάτζικ, έπαθε πλάκα από τα όσα είδε στο αεροδρόμιο. Ο λόγος για τον Νίκολα Βούτσεβιτς που ανέβασε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την υποδοχή και έβαλε… φωτιές.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκολα Βούτσεβιτς

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ, με τον Γάλλο να μιλάει μεταξύ άλλων για την υποδοχή: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που με έφεραν εδώ. Η χθεσιινή μέρα ήταν μέρα τρέλας, ήταν από τις πιο τρελές μέρες που έχω ζήσει. Είμαι έτοιμος να δουλέψω, είμαι έτοιμος να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου, με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Είναι μεγάλη σεζόν με πολλούς στόχους.  Η αγαπημένη μου ομάδα όταν ήμουν μικρός ήταν ο Ολυμπιακός. Πάμε να ρολάρουμε», τόνισε ο Εβάν Φουρνιέ.