Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης: «Ο Πρίντεζης ήταν δουλευταράς, δεν του χαρίστηκε τίποτα»

Σπανούλης: «Ο Πρίντεζης ήταν δουλευταράς, δεν του χαρίστηκε τίποτα»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον πολύ καλό του φίλο, Γιώργο Πρίντεζη με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα μπορούσε να λείπει από το Gala της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αναφέρθηκε στον αδερφικό του φίλο τονίζοντας πως πάντα ήταν μαζί, πως ήταν δουλευταράς και δεν του χαρίστηκε ποτέ τίποτα στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για το ότι η φανέλα του θα έχει παρέα: «Πάντα ήμασταν παρέα με τον Γιώργο, είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνον, για όσα κατάφερε. Πιστεύω ότι του αξίζει κάθε τιμή που του γίνεται. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό και στους προέδρους για αυτήν την τεράστια τιμή που του έκαναν, να αποσύρουν τη φανέλα του. Του αξίζει, ήταν θέμα χρόνου να γίνει και είμαστε εδώ για να τιμήσουμε πάνω από όλα τον φίλο και μετά τον συμπαίκτη τόσα χρόνια, τον Γιώργο».

Για το πώς ήταν η ζωή με τον Πρίντεζη: «Ήταν εύκολο να παίζεις με τον Γιώργο. Όπως ξέρετε όλοι ήταν ένας εκπληκτικός σκόρερ. Ανά πάσα στιγμή όπου του έδινες την μπάλα μπορούσε να τελειώσει τη φάση. Πρώτα από όλα ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας μέσα στα αποδυτήρια, ήταν ένα παιδί που χαιρόσουν να είσαι μαζί του, με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, πάρα πολλές πλάκες. Άλλα όταν έμπαινε μέσα στο γήπεδο ήταν ένας μεγάλος νικητής και με τον δικό του τρόπο μπορούσε να ηγηθεί και να οδηγήσει την ομάδα σε πολλές νίκες και τίτλους».

Για το παράδειγμα που δίνει ο Πρίντεζης στα νέα παιδιά: «Ο Γιώργος ήταν ένας δουλευταράς. Ήταν ένα παιδί που δούλεψε πάρα πολύ, δεν του χαρίστηκε τίποτα, δεν του ήρθε τίποτα εύκολα στη ζωή. Παρότι πέρασε δύσκολα βρήκε το σθένος και τη δύναμη να δουλέψει πάρα πολύ χωρίς να βρει δικαιολογίες και να δείξει σε όλους τι μπορεί να κάνει. Δεν τα παράτησε ποτέ και πέτυχε αυτό που είχε όνειρο από μικρό παιδάκι: να μεγαλουργήσει με τον Ολυμπιακό και τώρα για όλο αυτό που έκανε, για όλες τις θυσίες ανταμείβεται».

Για το αν έχει μια ωραία ιστορία να μοιραστεί: «Είναι τόσες πολλές που δεν ξέρω ποιά να πρωτοθυμηθώ. Είναι τόσες πολλές και οι καλές και οι άσχημες. Ένα πράγμα θα πω ότι όπου με έβλεπε ο Γιώργος ήθελε να με αποφύγει γιατί θα του μιλούσα για μπάσκετ. Οπότε προσπαθούσε να με αποφύγει αλλά εγώ τον κυνηγούσα για να μιλήσουμε για μπάσκετ. Γενικά ταιριάξαμε πάρα πολύ με τον Γιώργο. Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από το μπάσκετ χτίσαμε μια σχέση ζωής που θα την έχουμε για πάντα και για μένα ήταν ο ιδανικός συμπαίκτης και το ιδανικό ταίρι μέσα στο γήπεδο».

Για το ότι εκείνος πέρσι δεν έκλαψε και τι ποσοστό δίνει να κλάψει ο Γιώργος Πρίντεζης: «Εντάξει είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες με τον Γιώργο, του δίνω 99,9% να κλάψει».

Only in

«Κλοπή και πραξικόπημα» – Κάλεσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία μετά τη «βόμβα» Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό τον Μισέλ Μπαρνιέ κι έβαλε ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία - Μύδροι κατά του προέδρου από την Αριστερά, τσουνάμι διαδηλώσεων εν όψει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024