Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα δεδομένα για Πετρούσεφ: Η απόφαση του Μπαρτζώκα και ο… Παναθηναϊκός

Τα δεδομένα για Πετρούσεφ: Η απόφαση του Μπαρτζώκα και ο… Παναθηναϊκός

Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα και ο ρόλος του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς στο Σούπερ Καπ

Σε… γαλλικούς ρυθμούς κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό, μετά την πολύ σπουδαία συμφωνία των Πειραιωτών με τον Εβάν Φουρνιέ. Οι Ερυθρόλευκοι πάτησαν το… κουμπί και ενεργοποίησαν τη «βόμβα» με την απόκτηση του Γάλλου σταρ και ο ενθουσιασμός στο μεγάλο λιμάνι είναι διάχυτος.

Η άφιξη του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό και η ένταξή του στην ομάδα ανεβάζει κατακόρυφα το, ήδη υψηλό, επίπεδο του ρόστερ και δημιουργεί προσδοκίες και ανυπομονησία στον κόσμο των Ερυθρόλευκων. Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στα χέρια του ένα τρομερό σύνολο, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει και κάποια, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, αποχώρηση. Ο επικρατέστερος για αυτό όπως έχει γίνει ήδη γνωστό είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, που δεδομένα θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει χρόνο στην ομάδα και έχει συνδεθεί στενά με τον Ερυθρό Αστέρα (για να παραχωρηθεί ως δανεικός).

Ο ίδιος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άλλωστε δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σέρβο φόργουορντ, τονίζοντας ωστόσο πως η απόφαση είναι του Ολυμπιακού, μιας και ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, και μάλιστα οι διοικούντες της ομάδας θέλουν να του το ανανεώσουν.

«Ο Πετρούσεφ είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, εκείνοι αποφασίζουν, δεν ξέρουμε τίποτα», ανέφερε σχετικά ο κόουτς Σφαιρόπουλος, ενώ για το αν θα ήταν ευπρόσδεκτος απάντησε: «Φυσικά και είναι και Σέρβος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, όχι από εμάς γιατί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Πότε θα αποφασίσουν για Πετρούσεφ;

Πότε όμως θα παραχωρήσει ο Ολυμπιακός τον Πετρούσεφ στην πρώην ομάδα του; Καταρχάς ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται. Οι Ερυθρόλευκοι, έπαθαν και… έμαθαν την περσινή σεζόν με τους τραυματισμούς και ξέρουν που ο Σέρβος μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος, μιας και καλύπτει και τη θέση «5». Εκεί που οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, είναι μεν πλήρεις, ωστόσο υπάρχει ακόμα ο αστερίσκος του Μουσταφά Φαλ. Μπορεί οι εξετάσεις του Γάλλου να έδειξαν ότι θα αποφύγει το χειρουργείο και δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός, αλλά ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη ημερομηνία για το πότε θα επιστρέψει ο σέντερ του Ολυμπιακού στη δράση.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα πάρουν την απόφασή τους μετά το τέλος Σεπτεμβρίου και τους αγώνες του Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29/03 στη Ρόδο. Εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν (ο Ολυμπιακός παίζει με το Περιστέρι στον ημιτελικό και ο Παναθηναϊκός με τον Άρη) και η παρουσία του Σέρβου μπορεί να είναι καταλυτική. Εκείνες τις ημέρες κυκλώνουν για τον πιθανό δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα από τον Ολυμπιακό.

Only in

«Μετράει η κάθε μέρα…» - Τι κρύβει η (νέα) προ ΔΕΘ εντολή του Μητσοτάκη στους υπουργούς για… μετά τη ΔΕΘ

Να γυρίσει το κλίμα απογοήτευσης που αντανακλάται στις δημοσκοπήσεις προσπαθεί εναγωνίως η κυβέρνηση – Οι προσθαφαιρέσεις στο καλάθι παροχών και τα ακροατήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024