Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είχε ο Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός πήρε μέρος στη σημερινή (5/9) προπόνηση του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ ο γενικός αρχηγός του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν αυτός που τον υποδέχτηκε.

Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ακολούθησε μπάρμπεκιου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, ενώ το μενού επιμελήθηκε ο σεφ της ομάδας, Σάκης Παπαδάκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με νέο πρόσωπο τον Χουάνκαρ πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, passing game και παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Δείτε εικόνες από το μπάρμπεκιου της ομάδας:

Πλήρωσε την τρίτη δόση για Γκαρθία

Ο Άρης κατέβαλε στην Σπόρτινγκ Χιχόν ένα εκατομμύριο ευρώ, για τη μεταγραφή του Μάνου Γκαρθία.

Πρόκειται για την τρίτη δόση της συμφωνιας με την ισπανική ομάδα για την απόκτηση του ποιοτικού Ισπανού μεσοεπιθετικού. Η καταβολή, μάλιστα, των συγκεκριμένων χρημάτων επιβεβαιώνεται, πλέον και επίσημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απομένει, πλέον, μια τελευταία δόση, ύψους 800.000 ευρώ, προκειμένου να εξοφληθεί η μεταγραφή.

Ο Μάνου Γκαρθία έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια με τους κιτρινόμαυρους, ενώ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δείχνοντας δείγματα του τεράστιου ταλέντου του. Αναμένεται, μάλιστα, να είναι βασικός και στο εκτός έδρας παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.