Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ελβετός διαιτητής στο Ελλάδα – Φινλανδία για το Nations League

Ελβετός διαιτητής στο Ελλάδα – Φινλανδία για το Nations League

Ο Ουρς Σνάιντερ είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Φινλανδία για το Nations League.

Ο Ελβετός διαιτητής, Ουρς Σνάιντερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA ορίστηκε να διευθύνει την πρεμιέρα της Εθνικής απέναντι στη Φινλανδία (7/9, 21:45) στη League B, στο νέο Nations League. Aυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας που «σφυρίζει» την εθνική Ελλάδoς στην καριέρα του.

Πριν από τρία χρόνια, ο Ουρς Σνάιντερ είχε διευθύνει το φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-Ονδούρα 2-1.

Βοηθοί του Ουρς Σνάιντερ θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρκο Τσούρχερ, Μπέντζαμιν Τσούρχερ, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Σβεν Βόλφενσμπεργκερ και στο VAR θα είναι οι επίσης Ελβετοί Λούκας Φέντριχ, Μίρελ Τούρκες.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής

Η ΕΘνική Ελλάδος συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των πρώτων αγώνων του Nations League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (7/9, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φινλανδία και την επόμενη Τρίτη (10/9) την Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Ν

Να σημειωθεί πως, στον όμιλο μας υπάρχει και η Αγγλία, που φαντάζει το φαβορί για την πρωτιά. Ο Σέρβος τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/9) περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Το πρωί οι διεθνείς δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική και δίτερμα. Η προπόνηση την Πέμπτη (5/9) είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, ενώ την Παρασκευή (6/9) ο Γιοβάνοβιτς και οι διεθνείς θα προπονηθούν στο Καραϊσκάκης.

Only in

Για τον Φώτη Μεταξόπουλο η κακοποίηση των παιδιών στα ιδρύματα δεν είναι πρόβλημα - οι ομόφυλοι γονείς είναι

Ο γνωστός χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος έδειξε και πάλι πόσα άντρας είναι με λέξεις όπως «ανώμαλοι», «έγκλημα» και «να βρω ένα πιστόλι να τους σκοτώσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024