Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επανάσταση: Οι Ολλανδοί σκέφτονται να καταργήσουν το οφσάιντ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Επανάσταση: Οι Ολλανδοί σκέφτονται να καταργήσουν το οφσάιντ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο βρίσκεται προ των πυλών μίας ιστορικής απόφασης σχετικά με το οφσάιντ

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο σκέφτεται να καταργήσει το οφσάιντ στις ερασιτεχνικές τάξεις της χώρας, προκειμένου να μειώσει τον αυξανόμενο αριθμό αγώνων που διακόπτονται λόγω αντιδράσεων για αμφισβητούμενες αποφάσεις.

Το τέλος των οφσάιντ και της βίας

Η Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (KNVB) δήλωσε ότι η κατάργηση των οφσάιντ στα χαμηλότερα επίπεδα του παιχνιδιού, όπου δεν υπάρχουν βοηθοί διαιτητών της KNVB, αλλά στους αγώνες χρησιμοποιούνται μέλη των συλλόγων, θα μπορούσε να οδηγήσει σε τερματισμό των απειλών και της βίας που αυξάνεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της χώρας.

Ο διευθυντής της KNVB, Γιαν Ντιρκ φαν ντερ Ζεε, είπε ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για το πρόβλημα της διαμάχης για τις αποφάσεις της διαιτησίας, καθώς ο αριθμός των ερασιτεχνικών αγώνων που διακόπηκαν λόγω αταξίας έχει αυξηθεί.

Βίαια επεισόδια και διακοπή αγώνων

Την περασμένη σεζόν διακόπηκαν 1.864 αγώνες λόγω βίαιων επεισοδίων, αύξηση 11% σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και αύξηση 58% σε μια πενταετία.

«Είναι αλήθεια ότι είναι ένας σχετικά μικρός αριθμός σε σύγκριση με τους σχεδόν 780.000 αγώνες που παίζονται ετησίως, αλλά δεν πρόκειται να το αμελήσουμε», είπε ο Φαν ντερ Ζεε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.

«Έχουμε ένα πρόβλημα και θέλουμε να το εξαλείψουμε. Δεν αποκλείω ότι κάποια ημέρα θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε βοηθούς διαιτητές», είπε στους δημοσιογράφους.

Only in

Εξαιρούνται μόνο οι δικηγόροι

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι οι φοροτεχνικοί και οι φορολογικοί σύμβουλοι είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν στις φορολογικές αρχές οποιεσδήποτε πρακτικές των πελατών τους που θεωρούνται δυνητικά καταχρηστικές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024