Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιαμάλ: «Έπαιζα στον δρόμο – Στα 11 αντιμετώπιζα εικοσάχρονους»

Γιαμάλ: «Έπαιζα στον δρόμο – Στα 11 αντιμετώπιζα εικοσάχρονους»

Σε συνέντευξη του στη γαλλική εφημερίδα «L’Èquipe», αναφέρθηκε στο πως ήταν τα παιδικά του χρόνια.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, έγινε ο νεότερος υποψήφιος για τη «Χρυσή Μπάλα» χάρη στην εξαιρετική σεζόν που κορυφώθηκε με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ισπανία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα «L’Èquipe», αναφέρθηκε πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια: «Πάντα πήγαινα παντού με την μπάλα μου. Την έπαιρνα στο σχολείο και την έκρυβα στην τάξη γιατί η δασκάλα δεν με άφηνε να το κρατήσω. Έπαιζα με τα σκυλιά, πάντα έτρεχα μαζί τους: το να παίξεις εναντίον ενός σκύλου είναι το πιο δύσκολο πράγμα».

Ο Γιαμάλ μίλησε επίσης για τα είδωλά του και τις πρώτες του ποδοσφαιρικές αναμνήσεις:

«Ο Νεϊμάρ όταν ήταν στη Σάντος, προφανώς ο Μέσι, η Βίγια, όλη αυτή η Μπαρτσελόνα. Ήταν οι πρώτοι αγώνες που είδα και οι πρώτες μου ποδοσφαιρικές αναμνήσεις. Παίζοντας στο δρόμο, ένας εναντίον ενός , αυτό με βοήθησε να ξεπεράσω τον φόβο να αντιμετωπίσω τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Εκείνοι ήταν 20 και εγώ 11».

Η άφιξη στην πρώτη ομάδα: «Η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος που διαχειρίζεται καλύτερα τους παίκτες. Ντρεπόμουν την πρώτη μέρα που μπήκα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, ήμουν πολύ νευρικός. Σιγά σιγά έχασα αυτή την αίσθηση της ντροπής και στο ντεμπούτο μου δεν είχα, ήμουν νευρικός».

Σχετικά με τη σύγκριση με τον Μέσι είπε: «Είμαι ένας τύπος που δεν του αρέσει να χαλαρώνει αλλά ούτε και να υπερβάλλει. Καλύτερα να μην δίνω σημασία στη σύγκριση, ακόμα κι αν δεν με ενοχλεί. Αν σε συγκρίνουν στον καλύτερο παίκτη στην ιστορία, είσαι στο σωστό δρόμο».

Only in

«Κλοπή και πραξικόπημα» – Κάλεσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία μετά τη «βόμβα» Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε πρωθυπουργό τον Μισέλ Μπαρνιέ κι έβαλε ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία - Μύδροι κατά του προέδρου από την Αριστερά, τσουνάμι διαδηλώσεων εν όψει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024