Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» ολόκληρη την Ευρώπη ενεργοποιώντας τη «βόμβα» Φουρνιέ και πραγματοποιώντας την καλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αφίχθη χθες, βράδυ Τετάρτης (4/9), στην Ελλάδα και γνώρισε καθολική αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της ομάδας του Πειραιά που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ.

Σήμερα Πέμπτη (5/9) ο Φουρνιέ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού και έπιασε αμέσως δουλειά με τη νέα του ομάδα, με τον Γάλλο παικταρά να λαμβάνει τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και να απολαμβάνει την παρθενική του μέρα στους «ερυθρόλευκους».

Δείτε τις φωτογραφίες με την πρώτη προπόνηση του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό:

Το μήνυμα του Εβάν Φουρνιέ

Μετά τη χθεσινή (4/9) άφιξη του Γάλλου σούπερ σταρ στην Ελλάδα και την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς των Πειραιωτών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε πριν λίγο την καθιερωμένη καλημέρα της στα social media, συνοδευόμενη από μήνυμα του Φουρνιέ προς τους φίλους της ομάδας.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που ήρθαν στο αεροδρόμιο. Αυτή ήταν μία από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, σας ευχαριστώ για την αγάπη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω, να φορέσω τη φανέλα. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Φουρνιέ.

O Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ είχε δείξει τις… διαθέσεις του προχωρώντας σε μία κίνηση με νόημα, την επόμενη μέρα της ανακοίνωσής του από τους Πειραιώτες, αφού πρώτα έκανε το πρώτο του… ερυθρόλευκο ποστάρισμα.

Ο Εβάν Φουρνιέ άλλαξε φωτογραφία εξωφύλλου στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, βάζοντας το σήμα του Ολυμπιακού, δείχνοντας τις… ορέξεις του για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό και θα τον βρει κάτοικο Πειραιά.