Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τρόμος σε πτήση προς την Κω – Μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου

Τρόμος σε πτήση προς την Κω – Μεθυσμένος επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου

Όλα συνέβησαν σε ύψος 30.000 πόδια - Ο μεθυσμένος επιβάτης συνελήφθη όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο

Σκηνές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη στην πτήση από το Γκάτγουικ της Αγγλίας με προορισμό την Κω όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης  επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο ΤikTok, καταγράφεται ο τρόμος στα πρόσωπα των επιβατών, επίσης ακούγονται που αποδοκιμάζουν τον μεθυσμένο άνδρα και λίγα λεπτά μετά καταχειροκροτούν τον συνεπιβάτη τους που με αυταπάρνηση κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον ρίξει στο πάτωμα.

Σε ύψος 30.000 πόδια

Όλα συνέβησαν την Τρίτη στην απογευματινή πτήση της EasyJet που αναχώρησε από το Γκάτγουικ της Αγγλίας με προορισμό την Κω. Ο μεθυσμένος άνδρας αρχικά επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο και στη συνέχεια να ανοίξει την έξοδο κινδύνου. Όλα αυτά ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 30.000 πόδια.

Εκνευρίστηκε με τις αναταράξεις

Όλα ξεκίνησαν μετά από κάποιες αναταράξεις. Ο μεθυσμένος επιβάτης φανερά εκνευρισμένος αρχίζει να βρίζει τον πιλότο, να τον αποκαλεί «σκουπίδι» και να απειλεί πως αυτός θα αναλάβει τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Την ώρα μάλιστα που επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου, σαν από μηχανής Θεός ένας άλλος επιβάτης τον απέτρεψε και με την βοήθεια του πληρώματος τον κράτησαν ακινητοποιημένο στο πάτωμα.

Ο πιλότος χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο, εκεί όπου αστυνομικοί περίμεναν για να συλλάβουν τον νταή.

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, τέτοιες πράξεις τιμωρούνται στην Αγγλία με πρόστιμο 5.000 λιρών και διετή φυλάκιση. Ο ταραχοποιός ζήτησε συγγνώμη πριν αποβιβαστεί ωστόσο ήταν πια αργά.

Η πτήση καθυστέρησε για 24 ώρες Δεκάδες επιβάτες μεταξύ αυτών και ολόκληρες οικογένειες αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο Μόναχο το βράδυ της Τρίτης – 1.500 μίλια μακριά από τον ελληνικό προορισμό τους.

Μετά κόπων και βασάνων έφτασαν τελικά στην Κω χτες το απόγευμα.

Only in

Για τον Φώτη Μεταξόπουλο η κακοποίηση των παιδιών στα ιδρύματα δεν είναι πρόβλημα - οι ομόφυλοι γονείς είναι

Ο γνωστός χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος έδειξε και πάλι πόσα άντρας είναι με λέξεις όπως «ανώμαλοι», «έγκλημα» και «να βρω ένα πιστόλι να τους σκοτώσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024