Ένα 14χρονο αγόρι κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 80χρονου άνδρα σε ένα πάρκο. Ο Bhim Kohli πέθανε μετά από επίθεση στο Franklin Park στην πόλη Braunstone, στο Leicestershire, ενώ έβγαζε βόλτα το σκύλο του την Κυριακή.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε χθες, μετά τη νεκροψία, ότι ο Kohli πέθανε «από τραυματισμό στον αυχένα»

Ο 80χρονος Bhim Kohli

Η αστυνομία δήλωσε χθες ότι πέντε παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 14 ετών και δύο κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών, ανακρίνονται, αργότερα δήλωσε ότι όλα εκτός από το 14χρονο αγόρι έχουν αφεθεί ελεύθερα χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Xτυπήθηκε θανάσιμα στον αυχένα

Η αστυνομία επιβεβαίωσε χθες, μετά τη νεκροψία, ότι ο Kohli πέθανε «από τραυματισμό στον αυχένα», αν και πρόσθεσε ότι εκκρεμούν περαιτέρω εξετάσεις.

Η οικογένειά του ανέφερε χθες σε ανακοίνωσή της: «Ο Bhim ήταν ένας αγαπητός σύζυγος, πατέρας και παππούς. Ήταν επίσης γιος, αδελφός και θείος. Λάτρευε τα εγγόνια του με όλη του την καρδιά και του άρεσε να περνάει χρόνο μαζί τους».

«Ήταν πραγματικά ένα τόσο στοργικό άτομο του οποίου η ζωή επικεντρωνόταν γύρω από την οικογένειά του. Ήταν πάντα ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και ακόμη και στην ηλικία των 80 ετών εξακολουθούσε να είναι πολύ δραστήριος. Ένα από τα μεγάλα του πάθη ήταν το περιβόλι του, πήγαινε κάθε μέρα να φροντίσει τα χωράφια του και ήταν τόσο περήφανος γι’ αυτά. Του άρεσε επίσης να βγάζει βόλτα τον σκύλο της οικογένειας, τον Rocky, στο πάρκο, πολλές φορές την ημέρα. Στον Bhim άρεσε να γελάει. Ήταν πάντα πολύ χαρούμενος και ομιλητικός, ο πλακατζής της οικογένειας και του άρεσε πάντα να μας ξεγελάει με ένα χαμόγελο. Η οικογένειά μας ζούσε στο ίδιο σπίτι στο Braunstone για 40 χρόνια, οπότε ήταν πολύ γνωστός στην κοινότητα – έχουμε συγκλονιστεί από τα μηνύματα και την υποστήριξη από πολλούς που τον γνώριζαν».

«Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει εντελώς. Τώρα ενωνόμαστε ως οικογένεια για να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον στην πιο δύσκολη στιγμή που μπορεί να φανταστεί κανείς και θα θέλαμε να ζητήσουμε να μείνουμε μόνοι μας», καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας.