Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Νέα Υόρκη: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Ένα μίνι βαν έτρεχε με ταχύτητα σε μια γειτονιά του Μπρούκλιν, πριν πέσει πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα και αναποδογυρίσει

Ένα τρομακτικό τροχαίο κατέγραψε κάμερα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ένα μίνι βαν έτρεχε με ταχύτητα σε μια γειτονιά του Μπρούκλιν, πριν πέσει πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα και αναποδογυρίσει.

Οι κάμερες παρακολούθησης από ένα σπίτι έδειξαν το μίνι βαν να πέφτει πρώτα πάνω σε ένα τζιπ και ένα φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.

Ο οδηγός, ο οποίος αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία ως ο Olubunmi Awoluyi, 61 ετών, ήταν παγιδευμένος στο εσωτερικό και κινδύνευε σοβαρά να συνθλιβεί, σύμφωνα με μάρτυρες. Οι κάτοικοι βφήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβη όταν άκουσαν τον τρομερό θόρυβο της σύγκρουσης. Ήταν αδύνατο να την αγνοήσει κανείς, με έναν αυτόπτη μάρτυρα να λέει στο ABC 7 ότι η σύγκρουση «ακούστηκε σαν έκρηξη βόμβας. Εννοώ, ήταν πολύ, πολύ δυνατό».

Ο Eudes James, στον οποίο ανήκει τόσο το τζιπ όσο και το φορτηγό που χτυπήθηκαν, ηγήθηκε μιας ομάδας κατοίκων για να βοηθήσει να σπρώξουν το τρακαρισμένο αυτοκίνητο πίσω στην όρθια θέση και να σώσουν τον οδηγό. «Ο οδηγός αιμορραγούσε από το στόμα του. Υπήρχε αίμα στον δρόμο. Ήταν κάπως τρομακτικό να βλέπεις κάποιον να εγκλωβίζεται», δήλωσε ο James στο CBS.

Τι βρήκε η αστυνομία στο αυτοκίνητο

Αστυνομικοί και πυροσβέστες ανακάλυψαν δύο μπουκάλια αλκοόλ. Υπήρχε ένα μπουκάλι που είδαν στο πεζοδρόμιο και ένα άλλο μπουκάλι που βρισκόταν ακόμα μέσα στο μίνι βαν που οδηγούσε ο 61χρονος. ‘Όταν ο πυροσβέστης άνοιξε την πόρτα, τότε ήταν που έπεσε έξω το μπουκάλι με το αλκοόλ’, δήλωσε μία μάρτυρας.

Ο οδηγός ήταν παγιδευμένος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κινδύνευε σοβαρά

Η αστυνομία εξήγησε αργότερα ότι πριν από τη σύγκρουση ο 61χρονος, οδηγούσε μεθυσμένος. Το αυτοκίνητο χτύπησε δύο άλλα οχήματα, σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια φέρεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε μια 26χρονη γυναίκα και ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το κορίτσι είχε ελαφρά τραύματα, ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη και δεν ανταποκρινόταν. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Only in

Για τον Φώτη Μεταξόπουλο η κακοποίηση των παιδιών στα ιδρύματα δεν είναι πρόβλημα - οι ομόφυλοι γονείς είναι

Ο γνωστός χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος έδειξε και πάλι πόσα άντρας είναι με λέξεις όπως «ανώμαλοι», «έγκλημα» και «να βρω ένα πιστόλι να τους σκοτώσω».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2024