Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρω τι κάνεις το Σάββατο στις 10.09 το βράδυ: Όλα όσα έδειξε μια νέα έρευνα για το σεξ

Ξέρω τι κάνεις το Σάββατο στις 10.09 το βράδυ: Όλα όσα έδειξε μια νέα έρευνα για το σεξ

Η νέα έρευνα του brand Pour Moi παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προτιμήσεις των ανθρώπων γύρω από το σεξ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ όποτε έχουν όρεξη. Ή τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστεύουν. Ωστόσο, υποσεινήδητα, ίσως, κάνουμε βάσει… προγράμματος και δεν το έχουμε καταλάβει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε.

Το brand Pour Moi πραγματοποίησε μια μεγάλη έρευνα ανάμεσα σε 2.000 ενήλικες, ώστε να ανακαλύψει τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των ανθρώπων γύρω από το σεξ. Και τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Το ήξερες ότι έχεις αγαπημένη μέρα και ώρα;

Κι όμως, χωρίς να το έχουμε καταλάβει έχουμε αγαπημένη μέρα και ώρα για σεξ. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η έρευνα, καθώς το 43% των ερωτηθέντων τόνισε ότι η αγαπημένη τους ημέρα είναι το Σάββατο. Την Παρασκευή επέλεξε το 22%, ενώ στην τρίτη θέση ήρθε η Κυριακή με 10%. Εκτός από τις πιο δημοφιλείς μέρες είχαμε και τις πιο δημοφιλείς ώρες, με τις βραδινές να κερδίζουν και πιο συγκεκριμένα με τις 22.09 να θεωρείται η πιο σεξουαλικά ενεργή.

Όσο για την πιο… ανοργασμική ημέρα και ώρα της εβδομάδας; Είναι η Δευτέρα στις 13.02.

Μία φορά την εβδομάδα

Φυσικά, στις ερωτήσεις υπήρχε και η συχνότητα με την οποία κάνουν σεξ οι άνθρωποι, με το «μια φορά την εβδομάδα» να κερδίζει με το υψηλό ποσοστό του 48%. Το 19% των ερωτηθέντων απάντησε ότι κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα, το 13% τρεις φορές την εβδομάδα και το 7% τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Τέλος, για την πλειοψηφία των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα, η ιδανική ποσότητα σεξ είναι δύο φορές την εβδομάδα, την ίδια ώρα που η πλειοψηφία των γυναικών απάντησε τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Only in

Χάος με ημερομηνία λήξης

Δεν υπάρχει πιο χαλαρή δουλειά από το να είσαι μέλος της κυβέρνησης αυτήν την περίοδο. Όχι γιατί τα πράγματα πάνε καλά (γιατί δεν πάνε), αλλά γιατί κανείς δεν ασχολείται. Σε πολιτικό επίπεδο, τα μάτια όλων είναι στραμμένα στα τεκταινόμενα της αντιπολίτευσης, που έχει εσωκομματικές διαδικασίες: στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καθαιρέσουν τον Στέφανο Κασσελάκη με μια […]

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024