Χάος επικρατεί μεταξύ των singles της Ισπανίας καθώς το νέο trend του TikTok τους καλεί να αναζητούν το ταίρι τους στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ μαζί έναν ανανά.

Η κατάσταση μάλιστα σε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας «Mercadona» βγήκε εκτός ελέγχου όταν ομάδα εργένηδων κατέκλυσε το κατάστημα, αναγκάζοντας τους υπαλλήλους να καλέσουν την Αστυνομία.

Το πλήθος διαλύθηκε γρήγορα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και κανείς δεν συνελήφθη για το περιστατικό.

Το trend θέλει τους singles να επισκέπτονται ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «Mercadona» μεταξύ 19:00 και 20:00 και να βάζουν στο καρότσι τους έναν ανανά ανάποδα.

Εάν κάποιος εντοπίσει σοκολάτες ή γλυκά, σημαίνει ότι το άλλο άτομο αναζητά μακροχρόνιες σχέσεις ή κάτι πιο σοβαρό

Στη συνέχεια, ενθαρρύνονται να πάνε στο διάδρομο με τα κρασιά για να βρουν άλλους με το ίδιο φρούτο στην ίδια θέση. Αν τους αρέσει κάποιος, χτυπούν το καρότσι τους πάνω στο δικό του, δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται να συνομιλήσουν μαζί του.

@ffdamoncito Son las 19:00 en Mercadona pero no me funciona 🤣🍍 #mercadona #piña #mercadonatiktok #ligar #viral #humor ♬ sonido original – locurasdelsur

Σοκολάτες, όσπρια, μαρούλια

Αν το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, μπορούν να χτυπήσουν πίσω ή απλώς να αρχίσουν να μιλάνε, σύμφωνα με την αγγλόφωνη ειδησεογραφική ιστοσελίδα Olive Press που εδρεύει στην Ισπανία.

Ορισμένοι που έχουν εμπλακεί στην τρέλα του TikTok έχουν αναρτήσει ακόμη και βίντεο με τις εμπειρίες τους.

@devorariveiogago #mercadona#piña #ligar ♬ sonido original – Devora Riveio Gago

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άλλα αντικείμενα στο καρότσι κάποιου παρέχουν ενδείξεις για τις προθέσεις του. Για παράδειγμα, αν κάποιος εντοπίσει σοκολάτες ή γλυκά, σημαίνει ότι το άλλο άτομο αναζητά μακροχρόνιες σχέσεις ή κάτι πιο σοβαρό.

Εάν το καρότσι έχει μέσα όσπρια ή μαρούλι σημαίνει ότι ο κάτοχος ψάχνει για κάτι πιο περιστασιακό.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ασχολήθηκε με την τρέλα, δημοσιεύοντας έναν ανανά με τη λεζάντα: «Ο ανανάς στο ράφι της Mercadona που περιμένει να βρείτε ταίρι».

@mercadonaofc #mercadona#ligarmercadona#espana ♬ I Put a Spell on You (From «Fifty Shades of Grey») – Soundtrack Wonder Band