Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον Κυριάκο Σκούρα, κρατώντας την μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την καλοκαιρινή περιόδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, ενώ ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει διακοπές στην Κίμωλο.

Πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δεν δίστασε να μιλήσει για την ηλικία της αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Αποκαλύπτει την ηλικία της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

«Ε, ναι, παντού τη λέω, ακόμα κι αν ανοίξεις το Wikipedia θα τη δεις. Είμαι 56 χρόνων. Κάνω διατροφή, γυμνάζομαι, γιατί το σώμα μας είναι όργανο και πρέπει να είναι εξασκημένο και έτοιμο για δράση.» είπε χαρακτηριστικά.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Τολμά να κάνει αισθητικές παρεμβάσεις για τη διατήρηση της νεότητας;

«Εγώ αυτό που έχω ξεκινήσει από μικρή είναι μεσοθεραπεία, γιατί το δέρμα μου είναι πολύ λεπτό και βοηθά να κρατηθεί ο ιστός του δέρματος σε καλή κατάσταση. Δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου, παρά μόνο ένα μικρό botox στα μάτια, στο «πόδι της χήνας».

Από εκεί και πέρα, αποφεύγω να κάνω πράγματα που μπορεί να με αλλοιώσουν, όπως στα χείλη, στα μάγουλα. Βλέπεις μια που ήξερες και λες «ποια είναι αυτή;». Δεν θέλω να γιορτάζω της Μεταμορφώσεως» επισήμανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Θα έκανε σχέση με συνάδελφο της;

«Όχι, δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου.», ανέφερε χαρακτηριστικά.