Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αντέλ: Απέρριψε πρόταση 200 εκ. δολαρίων (γιατί μπορεί!)

Αντέλ: Απέρριψε πρόταση 200 εκ. δολαρίων (γιατί μπορεί!)

Η Αντέλ επιμένει στην απόφασή της και δεν παρατείνει την περιοδεία της

Η τραγουδίστρια χωρίς τη φωνή της οποίας δεν έκλαψε σχεδόν κανείς το χωρισμό του, επιμένει στην απόφασή της να αποχωρήσει για λίγο από τη μουσική σκήνη. Λόγος γίνεται για την Αντέλ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε επίσημα στο κοινό της πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική που θα διαρκέσει «απίστευτα πολύ καιρό».

Τον περασμένο Ιούλιο η 36χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι δεν είχε «κανένα σχέδιο» για νέα τραγούδια και, ενώ σε πρόσφατη συναυλία της στο Μόναχο δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Έχω να κάνω 10 συναυλίες, αλλά ύστερα από αυτές δεν θα σας δω για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου για όλο αυτό το διάστημα του διαλείμματος μου». Επιπλέον, είπε χαρακτηριστικά στους θαυμαστές της ότι παντρεύεται και έδειξε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, ενώ απευθυνόταν στο κοινό της ειδικά κατασκευασμένης υπαίθριας αρένας 80.000 θέσεων.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι συνεργάτες της, προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη, προσφέροντάς της πολλά εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει την περιοδεία της. Η Αντέλ φαίνεται πως επιμένει στην απόφασή της.

Η λαμπερή τραγουδίστρια έχει ακόμη κάποιες εκκρεμότητες στο Λας Βέγκας, αλλά μετά από αυτό, δεν σκοπεύει να συνεχίσει στη μουσική βιομηχανία για ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό. Τελεσίγραφο θυμίζει η δήλωσή της καθώς όπως γράφουν τα πρακτορεία, καθώς το συμβόλαιο που της προτάθηκε θα την  έκανε πλουσιότερη κατά 200 εκατ. δολάρια – πρόταση όμως  που δεν την έπεισε.

Only in

#TeachToker – Η εκπαίδευση στην εποχή του TikTok, με δασκάλους σε ρόλο influencer

Όταν η χρήση του Διαδικτύου στην εκπαίδευση ανοίγει σε δασκάλους δρόμο για παράλληλη καριέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνεται δίκοπο μαχαίρι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024