Η Ειρήνη Μερκούρη απείχε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα αρκετά χρόνια.  Ωστόσο, η πραγουδίστρια η οποία επανήλθε πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα το 2023 κάνοντας εμφανίσεις στο J2US με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, απέχει τον τελευταίο χρόνο από τα media λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι που απέκτησε η Ειρήνη Μερκούρη με τον σύζυγό της, γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο έχει αλλάξει τις προτεραιότητές τους και το ζευγάρι είναι απόλυτα αφιερωμένο στη μικρούλα που ήρθε πρόσφατα στη ζωή τους.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 σε μοναστήρι της Λέσβου, εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου και στον πνευματικό της πατέρα παπά Χρήστο.

Ερωτευμένη η Ειρήνη Μερκούρη

Η Ειρήνη Μερκούρη είχε παραδεχτεί μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρουργός. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα.

Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στη πίστα. Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε».