Τι κι αν είναι μόλις 38 ετών; Τον Σάια ΛαΜπάφ νιώθεις ότι τον ξέρεις μια ζωή, κάτι απολύτως λογικό, καθώς μπήκε στον χώρο του θεάματος σε ηλικία 11 χρονών. Μπορεί να είναι ένας από τους πλέον γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές υπερπαραγωγές, ωστόσο δεν είναι και από τους πιο αγαπητούς.

Λίγο το ύφος του, λίγο η συμπεριφορά του, ακόμα περισσότερο οι καταγγελίες της πρώην του  FKA twigs για κακοποιητική συμπεριφορά, ο Σάια ΛαΜπάφ κουβαλάει τον τίτλο του «αντιπαθητικού». Και ο ίδιος, μάλλον, κάνει τα πάντα για να διατηρήσει αυτή την εικόνα.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στη Σκωτία, καθώς η σύζυγός του Μία Γκοθ γυρίζει τη νέα της ταινία «Frankenstein» και σε μια νυχτερινή του έξοδο στο Εδιμβούργο παραλίγο να έρθει στα χέρια με μια παρέα. Ένα βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail δείχνει τον Σάια ΛαΜπάφ να βρίζει και να τσακώνεται με μια παρέα, ενώ κάποια στιγμή πετάει το καπέλο του και είναι έτοιμος να ανταλλάξει γροθιές μαζί τους.

Τελικά οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση και ο διαπληκτισμός τελείωσε εκεί. Άτομα που πέτυχαν τον σταρ του Χόλιγουντ είπαν ότι ήταν όλη την Παρασκευή σε μια παμπ στην οδό Cowgate, ωστόσο ήταν πολύ ευγενικός. «Ήταν πολύ καλός με τους ανθρώπους εκεί. Προφανώς το βίντεο τραβήχτηκε την επόμενη ημέρα. Άλλωστε πάντα κάτι συμβαίνει στην οδό Cowgate» είπε ένας θαμώνας της παμπ.