Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί πολλών ετών σύντροφό του, Μαράια, η οποία του έχει χαρίσει τρία υπέροχα παιδιά.

Το μυστήριο και το γλέντι πραγματοποιήθηκαν στο Costa Navarino στην Μεσσηνία, με λίγους και καλούς καλεσμένους.

Μερικές ημέρες αργότερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην Μύκονο για να απολαύσουν επιτέλους λίγες στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ξεκούρασης.

Βόλτα στα Ματογιάννια και γεύμα με τα πεθερικά

Μετά το δείπνο σε ταβερνάκι της Λιας και τις βόλτες στα Ματογιάννια, η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τον άσσο των Μιλγουόκι Μπακς και την εκλεκτή της καρδιάς του στο κοσμικό SantAnna μαζί με τους γονείς της.

Η επιλογή του ζευγαριού να επισκεφθεί την Μύκονο μετά τον γάμο, δείχνει την αγάπη και των δύο για το νησί των Ανέμων.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον γάμο τους, τον βλέπουμε με τη σύζυγό του να απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό δείπνο σε ελληνική ταβέρνα, με το μενού να περιέχει ψάρια, χωριάτικη σαλάτα, τηγανιτά κολοκυθάκια και καλαμαράκια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια: Το χρονικό της γνωριμίας τους

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν τον χειμώνα του 2016, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρισκόταν στις ΗΠΑ και η Μαράια είχε τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor Buisiness.

Η επίσης αθλήτρια Μαράια, από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Βasketball Operations».

Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους «Rice Owls».

Τα κοινά του ζευγαριού είναι πολλά και κοινή ήταν και η παρέα μέσα από την οποία γνωρίστηκαν.