Είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν μασάνε τα λόγια τους, ούτε κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Η Κέιτι Πέρι στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο έχει αποδείξει πως ό,τι θέλει να πει, θα το πει και όποιον πάρει ο… χάρος.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από λίγες ημέρες, στο podcast «Call Her Daddy». Σε ένα teaser που κυκλοφόρησε η 39χρονη pop star αποκάλυψε ότι προσφέρει σεξουαλικές ανταμοιβές στον Ορλάντο Μπλουμ όταν αυτός κάνει δουλειές του σπιτιού.  «Αν κατέβω κάτω και η κουζίνα είναι καθαρή, και τα έχει κάνει όλα, και έχει πλύνει τα πιάτα, καλύτερα να είναι έτοιμος για στοματικό έρωτα» είπε η Κέιτι Πέρι και συμπλήρωσε: «Και κυριολεκτώ με αυτό που λέω. Αυτή είναι η γλώσσα του έρωτα για εμένα».

«Ξέρουμε όλοι τι ετοιμάζει η Κέιτι τώρα»

Η ατάκα της έγινε τίτλος στα μίντια όλου του κόσμου, σχολιάστηκε από χιλιάδες θαυμαστές της και φυσικά, ο Ορλάντο Μπλουμ, δεν την άφησε να πέσει κάτω. «Καθάρισα όλο το σπίτι» σχολίασε στο Instagram της Κέιτι Πέρι και το ίντερνετ πήρε φωτιά.

«Ξέρουμε όλοι τι ετοιμάζει η Κέιτι τώρα», «ξέρεις πως να την κάνεις χαρούμενη», emoji με γέλια και νεκροκεφαλές ήταν μερικές από τις αντιδράσεις των followers του αγαπημένου ζευγαριού.

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και αρραβωνιάστηκαν τρία χρόνια αργότερα, ενώ το 2020 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.