Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Kριός

H Σελήνη στο Ζυγό, αγαπημένε μου Κριέ, σε ωθεί σήμερα να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα έτσι ώστε να θεμελιώσεις τις βάσεις των σχέσεών σας. Θα δώσει και θα πάρεις σημαντικές πληροφορίες. Δώσε βάση στις πληροφορίες που θα πάρεις, καθώς θα σου φανούν χρήσιμες αργότερα. Αν έχεις παιδάκια, η μέρα προσφέρεται να εποικοδομητικό χρόνο μαζί τους.

Στα θετικά: Δώσε έμφαση στα ερωτικά, έχεις τα άστρα με το μέρος σου. Στα επαγγελματικά επίσης ανακαλύπτεις ευκαιρίες που δεν είχες σκεφτεί προηγουμένως.

Στα αρνητικά: Ενδέχεται να αφήνεις ευκαιρίες να πετούν στα ερωτικά σου, ενώ το σύμπαν σου πετά εραστές με τη σέσουλα.

Ταύρος

Μα τί όμορφη Παρασκευή είναι αυτή, αγαπητέ μου Ταύρε! Μια πλήρης ισορροπία διαπνέει την καθημερινότητά σου, ενώ η επικοινωνιακή σου πλευρά ξεδιπλώνεται στον κόσμο. Έτσι, η επικοινωνία με συγγενείς, συναδέλφους κοκ γίνεται πιο ουσιαστική και αποτελεσματική. Εκφράζεις τις σκέψεις σου με σαφήνεια και λύνεις ζητήματα που είχαν μείνει στον αέρα.

Στα θετικά: Τα αισθηματικά σου ενισχύονται μέσα από συζητήσεις με τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει να κρατάς στη ζωή σου και κατά μια έννοια σου φεύγει ένα βάρος.

Στα αρνητικά: Ενώ δεν διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου άρτια ακόμη, αν αφουγκραστείς το χώρο καλά θα μπορέσεις να το κάνεις καλύτερα από αύριο.

Δίδυμος

Μα καλά… Πόσο δημιουργικό σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, βρε Δίδυμε; Η Σελήνη στο Ζυγό βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Δία, κι εσύ πλέεις σε πελάγη αισιοδοξίας και ευκαιριών.

Στα θετικά: Φυσάς! Ο ερωτισμός σου σήμερα είναι ακαταμάχητος, καθώς η τύχη και η αυτοπεποίθηση σε κυνηγούν.

Στα αρνητικά: Ενώ στα επαγγελματικά σου πάνε όλα καλά, καθώς πείθεις τους πάντες με τη ρητορεία σου, πρόσεξε μην πάρεις ψηλά τον αμανέ, γιατί θα χάσεις.

Καρκίνος

Σήμερα, Παρασκευή, έχεις τα άστρα με το μέρος σου, αγαπημένε μου Καρκίνε. Θα περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και θα κάνεις μαζί τους ουσιαστικούς διαλόγους. Τέλος, είναι μια ιδανική στιγμή για να ανακαινίσεις το χώρο σου.

Στα θετικά: Η μέρα προσφέρεται για να έρθεις κοντά στο ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του. Αυτό με τη σειρά του θα σε ανακουφίσει από άγχη και έγνοιες. Επίσης η μέρα προσφέρεται για αναθεώρηση των οικονομικών σου.

Στα αρνητικά: Απόλαυσε μια μέρα ηρεμίας, δεν έχεις αρνητικές όψεις.

Λέων

Τί χαρά, τί χαρά, αγαπητέ Λέοντα! Όλο χάχανα και γνωριμίες σε βρίσκει η μέρα σήμερα, καλέ μου Λέοντα. Η κοινωνικοποίησή σου βαράει κόκκινο και νέοι ορίζοντες σου ανοίγονται και σε ερωτικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στα θετικά: Αν έχεις δεσμό θα μοιραστείς όμορφες στιγμές, αν όχι ίσως αποκτήσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως κλείσεις μια σημαντική συμφωνία.

Στα αρνητικά: Από τις πολλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα σε κάθε τομέα, πρόσεξε μην μπερδευτεί. Πρόσεξε να διακρίνεις αυτές που αξίζουν το χρόνο σου.

Παρθένος

Καλέ μου Παρθένε, το ξέρω ότι τα έχεις βρει κάπως σκούρα τον τελευταίο καίρο. Έχεις άρχισει να χάνεις την υπομονή σου και με το δίκιο σου. Ήρθε η μέρα όμως που κάπως τα πράγματα ηρεμούν από κάθε οπτική.

Στα θετικά: Κάνεις επιτέλους τη σωστή επιλογή στα ερωτικά σου. Αυτή μπορεί να είναι ένας συγκεκριμένος σύντροφος ή και κανένας απολύτως – γούστο σου και καπέλο σου, που λένε.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματικά σου πρέπει να κάνεις μια κάποια υπομονή ακόμη.

Ζυγός

Αφιερώνεις παραπάνω χρόνο στο εαυτό σου σήμερα, αγαπητέ μου Ζυγέ. Είναι μια καλή μέρα για να προσέξεις τον εσωτερικό και τον εξωτερικό σου κόσμο. Μπορείς να ασχοληθείς με τη σωματική άσκηση, τη διατροφή, κάποια δραστηριότητα που σε γεμίζει ή και να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία.

Στα θετικά: Είσαι ευθύς στα ερωτικά σου σήμερα κι αυτό βοηθάει σε τυχόν παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν.

Στα αρνητικά: Χαλάρωσε κι απόλαυσε την τύχη που είναι με το μέρος σου σήμερα.

Σκορπιός

Μοναχικό σε βρίσκει η μέρα σήμερα, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Βρίσκεσαι σε απόλυτη σύνδεση με τα συναισθήματά σου όμως, κι αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό και να ανακαλύψεις τί βρίσκεται μέσα σου.

Στα θετικά: Μέσα από την ενισχυμένη πνευματική σου διαύγεια έρχεσαι πιο κοντά με τους σημαντικούς στη ζωή σου ανθρώπους.

Στα αρνητικά: Φίδια στον κόρφο σου. Της αποκαλύψεως σήμερα. Βλέπεις ποιοι είναι κρυφοί εχθροί σου στον κοινωνικό σου κύκλο και ποιοι φίλοι σου. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά.

Τοξότης

Μα τί όμορφη μέρα είναι για εσένα η Παρασκευή! Ανθίζει η κοινωνική σου ζωή και το σύμπαν σου λέει να βγεις έξω να αδράξεις την ημέρα. Θα σου βγει σε καλό αν οργανώσεις ή συμμετάσχεις σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.

Στα θετικά: Μέσα από το διάλογο θα έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και τους δίνεις τη δυνατότητα να σε κατανοήσουν.

Στα αρνητικά: Δεν έχουμε πει να μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε πνίξουν όταν συζητάς; Δώσε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που θες κοντά σου όταν συνομιλείς μαζί τους γιατί γίνεσαι υπερφίαλος και ίσως τους κουράσεις.

Αιγόκερως

Η καριέρα και η επαγγελματική σου ζωή εν γένει είναι το βασικό πράγμα που σε απασχολεί σήμερα, καλέ μου Αιγόκερε. Φροντίζεις να αποπερατώσεις τις υποχρεώσεις σου διεκδικώντας την αναγνώριση που σου αξίζει.

Στα θετικά: Ευκαιρίες παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σου και οι κόποι σου αρχίζουν να δικαιώνονται.

Στα αρνητικά: Τα ερωτικά σου πάνε κάπως πίσω. Υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

Υδροχόος

Σήμερα, Παρασκευή, μέσα από συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους βρίσκεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου, Υδροχόε. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες.

Στα θετικά: Η λίμπιντός σου στα ουράνια και οι κατακτήσεις σου δίνουν και παίρνουν. Εργασιακά, επίσης, μια καλή ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί.

Στα αρνητικά:  Χαλάρωσε, όλα σήμερα πάνε καλά.

Ιχθύς

Γεμάτη συναισθηματική ευεξία είναι σήμερα η μέρα σου, καλέ μου Ιχθύ. Πρωταρχικό ρόλο παίζουν τα οικονομικά σου, βέβαια, καθώς αποτελούν τη λύση του γόρδιου δεσμού για εσένα.

Στα θετικά: Κλέβεις τα βλέμματα και ερωτικά και επαγγελματικά σήμερα. Τα κομπλιμέντα δίνουν και παίρνουν. Ευχαριστήσου το!

Στα αρνητικά: Η μέρα σου φανερώνει πως πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ρουτίνα σου για να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς. Βέβαια, υπάρχουν και χειρότερα, οπότε μια χαρά!