Ένα από τα πράγματα που δεν είναι πάντα σαφές είναι πως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, έχει τον χαρακτήρα του, τις προτιμήσεις του και τα «σκαλώματά» του. Μπορεί να αντιδράσει με κάποιον αρνητικά χωρίς να είναι εμφανής ο λόγος στους ανθρώπους ή μπορεί να ερωτευτεί παράφορα.

Τα σκυλιά μπορεί να έχουν τους δικούς τους φίλους, να σταματούν σε σπίτια ανθρώπων για ένα χάδι ή μια καλή κουβέντα ή ακόμα πιο παράξενο, να αγαπούν περισσότερο άτομα που τα γνωρίζουν λιγότερο καιρό από τα ίδια τα αφεντικά τους! Ενώ μπορεί κάποιος να ισχυριστεί με ασφάλεια, πως τα σκυλιά είναι τουλάχιστον ειδικοί στην αγάπη και την ενσυναίσθηση.

Αυτή φαίνεται πως ήταν η περίπτωση της TikTokερ Ναστάζια Βαζκο ή sassy_stasia η οποία βρέθηκε στην εκπληκτική θέση να δει ιδίοις όμμασι πως ο σκύλος της οικογένειας, ένα μεγαλόσωμο Goldendoodle, διασταύρωση Γκόλντεν Ριτρίβερ με Κανίς (Poodle στα «αγγλικά» της Αμερικής), όχι μόνο αγαπά περισσότερο το αγόρι της από την ίδια, αλλά τον προστατεύει και από αυτήν!

@sassy_stasia Melts my heart 😭 #dogsoftiktok #goldendoodle #max #boyfriend #family ♬ You’ve Got a Friend In Me – Cavetown

«Να τον κρατήσεις!»

Ο Μαξ το Goldendoodle λοιπόν, όχι μόνο θεωρεί το αγόρι της Ναστάζια «δικό του» και καλύτερό του φίλο, αλλά τον προστατεύει από την ανθρώπινη «αδερφή» του! Μάλιστα όταν πλησίασε το αγόρι της να το πειράξει, ο Μαξ την προειδοποίησε με γάβγισμα και προειδοποιητικό δάγκωμα στον αέρα.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, αργότερα τους έβλεπε να παίζουν οι δυό τους (για αυτό το λατρεύει το αγόρι σου ο σκυλάκος κοπελιά), να τον χαίδεύει και το συμπαθές τετράποδο να παίρνει την θέση της στο κρεβάτι (μέσα από τα σκεπάσματα) με το αγόρι της να της λέει πως μπορεί να κοιμηθεί στο πάτωμα!

Η ίδια βρήκε την αγάπη του σκυλιού για το αγόρι της απολύτως αξιολάτρευτη, για αυτό και το έκανε και βίντεο, ενώ ένα σχόλιο που έχει αποσπάσει 15.500 λάικ αναφέρει πως αυτό το βίντεο είναι «η μεγαλύτερη πράσινη σημαία που είδα ποτέ», δηλαδή πως το αγόρι της είναι εξαιρετικό και καλά θα κάνει να το κρατήσει!

@sassy_stasia Replying to @Kris #goldendoodle #max #dogsoftiktok #family ♬ Little Life – Cordelia