Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/09) στη Φιλοθέη, όταν μία ομάδα 10 ατόμων φέρεται να έστησε ενέδρα στους επιβάτες ενός οχήματος στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 20χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και επιτέθηκαν με καδρόνια και ρόπαλα σπάζοντας τα παράθυρα. Κατόπιν τούτου, κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Παράλληλα ξυλοκόπησαν έναν 20χρονο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε από μια μάντρα και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα και όπου εγκλωβίστηκε.

Στο νοσοκομείο ένας 20χρονος

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο επί της οδού Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου 12, όπως και η Πυροσβεστική που χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό άτομο που είχε εγκλωβιστεί στο σημείο που είχε πέσει.  Κατόπιν τούτου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και ένας μεταλλικός σωλήνας ενώ υπέστη φθορές και ένας σταθμευμένο όχημα. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια και εξετάζει τα κίνητρα του επεισοδίου. Αρχικά εξετάσθηκε αν πρόκειται για οπαδικά κίνητρα κάτι τελικά που δεν προέκυψε.