Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαγνησία: Με φόλες δηλητηρίασαν δέκα σκύλους και πολλές γάτες μέσα και έξω από αυλές

Μαγνησία: Με φόλες δηλητηρίασαν δέκα σκύλους και πολλές γάτες μέσα και έξω από αυλές

Ο ασυνείδητος δράστης έριξε φόλες με στόχο όχι μόνο αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα - Φόβοι ότι έχουν θανατωθεί πολύ περισσότερα

Μια ασύλληπτη κτηνωδία σημειώθηκε στη Μανγησία, όπου τουλάχιστον δέκα σκυλιά και πολλές γάτες δηλητηριάστηκαν τις τελευταίες 48 ώρες στην περιοχή της Κερασιάς.

Εκφράζονται φόβοι ότι τα ζώα που έχουν θανατωθεί είναι πολύ περισσότερα

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, καθώς τόσο η πλατεία όσο και οι αυλές των σπιτιών γέμισαν με νεκρά ζώα. Όπως αναφέρει το gegononta.gr, κάποια από τα άτυχα ζωντανά που δολοφονήθηκαν ήταν αδέσποτα αλλά υπήρχαν και κάποια δεσποζόμενα.

Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που ξύπνησαν το πρωί και αντίκρισαν φόλες μέσα σε κομμάτια από κρέας ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους, με την οργή για τον ασυνείδητο δράστη να ξεχειλίζει.

Ξεψυχούσαν μπροστά σε παιδιά

Όλα τα ζώα είχαν αφρούς στο στόμα, δείγμα ότι δηλητηριάστηκαν από φόλα. Το τελευταίο σκυλάκι μάλιστα βρήκε μαρτυρικό θάνατο σφαδάζοντας από τους πόνους μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων, ανάμεσά τους και παιδιά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των δολοφονημένων ζώων θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς λείπουν από το χωριό και άλλα σκυλιά, ενώ τα γαυγίσματα έχουν σιγήσει σε ολόκληρη την περιοχή.

Οι κάτοικοι ζητούν να εντοπιστούν γρήγορα οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για να πληρώσουν για το έγκλημά τους. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, χθες κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Βόλου.

Only in

Στοπ στις διακρατικές υιοθεσίες βάζει η Κίνα - Στον «αέρα» εκατοντάδες ζευγάρια στο εξωτερικό

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι θα υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις μόνο για τους ξένους που υιοθετούν θετά παιδιά και παιδιά συγγενών εξ αίματος στην Κίνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024