Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 64χρονος επιβάτης τρένου, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο μία 18χρονη συνεπιβάτιδά του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, εντοπίστηκαν τελικά 7 με 8 βίντεο που εστίαζαν στο στήθος και στο πρόσωπο της 18χρονης

Ο άνδρας συνελήφθη και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σε βαθμό πλημμελήματος. Κατόπιν οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Η πράξη για την οποία καταγγέλθηκε ο 64χρονος, υπήκοος Πακιστάν, έγινε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου που εκτελούσε το τρένο, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Την 18χρονη (ημεδαπή) ενημέρωσε άλλη επιβάτιδα που ευτυχώς αντιλήφθηκε την βιντεοσκόπηση.

Αποπειράθηκε να σβήσει το βίντεο

Μετά το σοκ και διατηρώντας την ψυχραιμία της, η νεαρή καταγγέλλουσα απευθύνθηκε στον ελεγκτή του τρένου, από τον οποίο ζήτησε να ελέγξει το κινητό τηλέφωνο του 64χρονου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, εντοπίστηκαν τελικά 7 με 8 βίντεο που εστίαζαν στο στήθος και στο πρόσωπο της 18χρονης.

Όταν ο 64χρονος υποψιάστηκε ότι οι γυναίκες συζητούσαν για την παράνομη ενέργειά του, μετέφερε τα βίντεο με βιαστικές κινήσεις στον «κάδο απορριμμάτων» του κινητού του.

Τελικά, μόλις η αμαξοστοιχία αφίχθη στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του 64χρονου.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)