Η νέα τραγουδίστρια των Linkin Park θα είναι η Έμιλυ Άρμστρονγκ του συγκροτήματος Dead Sara, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα την Πέμπτη κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκδήλωσης. Ο Κόλιν Μπρίταν, συνθέτης και παραγωγός των G Flip, Illenium και One OK Rock, θα ενταχθεί επίσης στο συγκρότημα ως ντράμερ.

Η επιστροφή

Το πασίγνωστο συγκρότημα – το οποίο αποτελείται από τους Μάικ Σίνοντα, Μπραντ Ντέλσον, Phoenix (Ντέιβ Φάρελ) και Τζο Χαν μαζί με τα δύο νέα μέλη του – που έχει χαράξει τα παιδικά κι εφηβικά μας χρόνια, ανακοίνωσε την επιστροφή του με ένα νέο άλμπουμ. Τα μέλη της μπάντας, αντί να προσπαθήσουν να ξαναστήσουν τα πάντα από την αρχή, συνεργάστηκαν με πολλούς μουσικούς και μέσω αυτής της οδού συνδέθηκαν ιδιαιτέρως με τους Αρμστρονγκ και Μπρίταν. Ο Σίνοντα επεσήμανε ότι το άλμπουμ εξερευνά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συγκροτήματος, αγκαλιάζοντας τον χαρακτηριστικό ήχο τους αλλά με νέες προσεγγίσεις και ενέργεια. Ο μουσικός επισημαίνει ότι αισθάνονται πιο δυνατοί και χαρακτηρίζει τη νέα μουσική τους ως ζωντανή και γεμάτη ενέργεια. Όπως δήλωσαν στο Variety, οι Linkin Park αισθάνονται περήφανοι για ότι έχουν επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονούν για το ταξίδι που έρχεται.

Τί περιμένουμε

Η ανακοίνωση ήρθε μαζί με ένα νέο single, το «The Emptiness Machine», την πρώτη νέα μουσική κυκλοφορία του συγκροτήματος μετά από επτά χρόνια, και το lead track για ένα επερχόμενο άλμπουμ με την ονομασία «From Zero». Όλα μαζί αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 15 Νοεμβρίου, ως η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια του γκρουπ μετά το «One More Light» του 2017, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις δύο μήνες πριν από το θάνατο του τραγουδιστή Τσέστερ Μπένινγκτον. Yπενθυμίζουμε ότι ο πρώην frontman, που υπήρξε το εμβληματικό πρόσωπο των Linkin Park, βρέθηκε νεκρός στις 20 Ιουλίου 2017, σε ηλικία 41 ετών, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από αυτοκτονία δια απαγχονισμού.

Οι Linkin Park εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο Λος Άντζελες την Πέμπτη για αυτούς που πρόλαβαν να βγάλουν εισιτήριο, ενώ έλαβε χώρα σε στούντιο του συγκροτήματος. Η εκδήλωση μεταδόθηκε σε livestreaming και θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στα επίσημα διαδικτυακά κανάλια των Linkin Park για τις επόμενες 24 ώρες.

Στη συνέχεια, το συγκρότημα θα ξεκινήσει επίσης μια περιοδεία έξι ημερών με προορισμό το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Αμβούργο, το Λονδίνο, τη Σεούλ και την Μπογκοτά.

*Πηγή: Variety