Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Σαντέ κυκλοφορεί το πρώτο της κομμάτι μετά από 6 χρόνια και είναι αφιερωμένο στο τρανς παιδί της

Η Σαντέ κυκλοφορεί το πρώτο της κομμάτι μετά από 6 χρόνια και είναι αφιερωμένο στο τρανς παιδί της

Η γνωστή τραγουδίστρια Σαντέ «σπάει» τη σιωπή της και συμμετέχει στη συλλογή «Transa», με ένα κομμάτι αφιερωμένο στο τρανς παιδί της.

Ήταν το 2018 όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο της κομμάτι με τίτλο «The Big Unknown», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας «Widows». Όσο για το τελευταίο της άλμπουμ; Έχουν περάσει 14 χρόνια από την κυκλοφορία του «Soldier of Love». Η Σαντέ, στα 65 της χρόνια, έχει αποφασίσει να ρίξει κατά πολύ τους επαγγελματικούς της ρυθμούς.

Ωστόσο, μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να σπάσει τη «σιωπή» της και έχει έναν πολύ καλό λόγο για αυτό. Η Σαντέ, ηχογράφησε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Young Lion», το οποίο και αφιέρωσε στο τρανς παιδί της. Προτού χαρούν οι θαυμαστές της, να ξεκαθαρίσουμε, ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ.

Το «Young Lion» θα είναι μέρος της συλλογής «Transa», μια πρωτοβουλία της ακτιβιστικής οργάνωσης Red Hot, στο οποίο συμμετέχουν και αρκετοί τρανς και non-binary καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Σαμ Σμιθ και η Τζούλιαν Μπέικερ.

Η στήριξη της Σαντέ από την πρώτη στιγμή

Το παιδί της Σαντέ, ο Ιζάακ Θίο Αντού, έκανε coming out ως τρανς άντρας το 2016, με τη γνωστή τραγουδίστρια να τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, ο Αντού ουκ ολίγες φορές έχει ευχαριστήσει τη μητέρα του, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχαριστώ για τον αγώνα σου να με βοηθήσεις να ολοκληρωθώ ως άνδρας. Ευχαριστώ για την ενθάρρυνσή σου όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, για την αγάπη σου. Η πιο καθαρή καρδιά» είχε γράψει στο Instagram το 2019.

Όσο για τη συλλογή «Transa»; Σύμφωνα με την Red Hot, πρόκειται για ένα άλμπουμ – «πνευματικό ταξίδι» χωρισμένο σε οκτώ κεφάλαια, που αντικατοπτρίζουν τις οκτώ λωρίδες της Pride σημαίας.

Only in

«Δεν μπορούσα να πω όχι»: Οργή για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία

Γονείς και ακτιβιστές ζήτησαν από τις αρχές εκπαίδευσης και υγείας να τερματίσουν την πρακτική που απαιτεί από τα παιδιά να γδύνονται για τις υγειονομικές εξετάσεις στα σχολεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024