Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου πριν από λίγες ημέρες, είδαμε διασημότητες όπως την Angelina Jolie, τον Βrad Pitt με την Ines de Ramon, τον George Clooney με την Amal Alamuddin και άλλα ονόματα του κινηματογράφου. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και η Lady Gaga, η οποία έδειξε πως βρίσκεται σε μια εξαιρετική φάση της ζωής της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της Michael Polansky, αποκαλύπτοντας το δαχτυλίδι του αρραβώνα της, αλλά και το πόσο ερωτευμένη είναι στο πλευρό του.

Η ίδια σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, ωστόσο έχει δηλώσει για τον Polansky, πως ήταν ο άνθρωπος που την βοήθησε σε μια πολύ «σκοτεινή περίοδο, όπου έδινε τη δική της μάχη με θέματα ψυχικής υγείας».

Η συνάντηση που εξελίχθηκε σε σχέση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά του 2019 και ξεκίνησαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις το 2020, κρατώντας όμως πολύ χαμηλό προφίλ και ιδιωτικότητα στη σχέση τους.

Όπως είπε η Lady Gaga σε συνέντευξη της στην αμερικανική Vogue: «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν τον Michael. Είναι τόσο έξυπνος και τόσο ευγενικός. Η ζωή του και η δική μου είναι πολύ διαφορετικές. Είναι πολύ κλειστός τύπος και δεν είναι μαζί μου για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το ότι ταιριάζουμε ο ένας με τον άλλον. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλω να ξέρουν οι θαυμαστές μου είναι ότι είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είμαι υγιής. Νιώθω ότι η τελευταία φορά που είχαν νέα μου ήταν από την εποχή του Chromatica και εκείνο το άλμπουμ αφορούσε μια απολύτως φρικτή περίοδο για εμένα και την ψυχική μου υγεία. Ήμουν σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος».

«Πάλευα για χρόνια πριν από αυτό. Αλλά όλα άρχισαν να αλλάζουν. Επειδή είχα έναν πραγματικό φίλο που έβλεπε γιατί ήμουν δυστυχισμένη. Και δεν φοβόταν να μου κρατήσει πραγματικά το χέρι. Και να με γνωρίσει. Σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο».

Ο αρραβώνας του ζευγαριού αποκαλύφθηκε φέτος τον Ιούλιο με τον Polansky να γονατίζει τον Απρίλιο για να της κάνει την πρόταση γάμου μετά από μια μέρα αναρρίχησης.

Η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσκι στο Φεστιβάλ Βενετίας.

O ρόλος της μητέρας της Lady Gaga στη γνωριμία του ζευγαριού

Όλα δείχνουν πως στις αρχές της γνωριμίας τους, η Gaga ήταν κάπως διστακτική στο να βγει ραντεβού με τον επιχειρηματία και σε μια συζήτηση με την μητέρα της, εκείνη την παρότρυνε να τον συναντήσει. Κι ενώ η Gaga επέμενε πως «δεν ήταν έτοιμη» να τον γνωρίσει, ενθουσιάστηκε όταν έμαθε πως θα τον συναντήσει στο πάρτι για τα 40α γενέθλια του ιδρυτή του Facebook, Σον Πάρκερ.

Αφού όντως τον γνώρισε, η Lady Gaga είπε πως μιλούσαν επί «τρεις ώρες» και είχαν την πιο «καταπληκτική συζήτηση». Ακολούθησαν εβδομάδες τηλεφωνημάτων πριν τελικά βγουν το πρώτο τους ραντεβού.

Η σχέση τους άνθισε κατά τη διάρκεια του lockdown όπου έμεναν στο σπίτι της στο Μαλιμπού για πάνω από έναν χρόνο, με την τραγουδίστρια να περιγράφει το διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά της και τη συγκατοίκηση με τον επιχειρηματία ως «πραγματικά ξεχωριστή».

Όταν μάλιστα η μητέρα της Lady Gaga γνώρισε τον Polansky δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι μόλις γνώρισα τον μέλλοντα σύζυγό σου» και δεν έκρυψε την συμπάθεια προς τον Michael λέγοντας πως θεωρεί ότι είναι ιδανικός για την κόρη της, και όπως αποδείχθηκε, μάλλον κάτι ήξερε.

* Πηγή: Grace