Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο κούρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ θα γίνει trend

Το νέο κούρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ θα γίνει trend

Το νέο hair look της Βικτόρια Μπέκαμ θα το αντιγράψουν πολλές γυναίκες φέτος το φθινόπωρο.

H εικόνα της Βικτόρια Μπέκαμ με μακριά μαλλιά ανήκει επίσημα στο παρελθόν. Το πρώην Spice Girl μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από ένα πρόσφατο οικογενειακό ταξίδι στο Las Vegas, που εκτός από την οικογενειακή ευτυχία, μπορούμε να διακρίνουμε και το νέο της στιλάτο hair look.

Το νέο της κούρεμα είναι ένα κλασικό lob (ή μακρύ bob) που φτάνει μέχρι τους ώμους της και αγκαλιάζει το πρόσωπό της. Συνδύασε αυτό το καρέ με μία χωρίστρα στη μέση και ανάλαφρους κυματισμούς.

«Καταπληκτικό Σαββατοκύριακο στο Βέγκας γιορτάζοντας τον @romeobeckham… σε αγαπάμε τόσο πολύ!!!», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ είχε δοκιμάσει ένα μακρύ iconic bob την δεκαετία του ’90, τότε μάλιστα είχε υπογραφή ως Posh Spice. Η ίδια φαίνεται ότι λατρεύει το συγκεκριμένο κούρεμα αφού συνδυάζει την κομψότητα με την αυστηρότητα.

Πέρσι, η Μπέκαμ έκανε ένα βίντεο στο TikTok ανατρέχοντας σε μερικά από τα πιο εμβληματικά χτενίσματα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ως απάντηση στο διάσημο κομψό «Posh Spice bob» της, είπε απλά: «Ναι»!

Το lob είναι η ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλα τα σχήματα προσώπου. Αυτό το μήκος καρέ δείχνει τα μαλλιά πιο πλούσια και σίγουρα είναι πιο πρακτικό.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να το κάνετε όπως η Μπέκαμ, αυτό το μικρό kind reminder, θα σας χρειαστεί! Το κοντό μήκος στα μαλλιά δεν σας εμποδίζει σε τίποτα να αλλάξετε χτένισμα κάθε μέρα και να πειραματίζεστε με διαφορετικά στιλ.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε βέβαια ότι δεν είναι όλα τα καρέ τάση και δεν είναι όλα τα καρέ το ίδιο κομψά (ανάλογα με το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύετε, φυσικά).

* Πηγή: Grace

Only in

«Δεν μπορούσα να πω όχι»: Οργή για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία

Γονείς και ακτιβιστές ζήτησαν από τις αρχές εκπαίδευσης και υγείας να τερματίσουν την πρακτική που απαιτεί από τα παιδιά να γδύνονται για τις υγειονομικές εξετάσεις στα σχολεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024