Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φθινοπωρινό μανικιούρ: Οι φετινές τάσεις στα νύχια

Φθινοπωρινό μανικιούρ: Οι φετινές τάσεις στα νύχια

Όλες οι αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στο μανικιούρ αυτό το φθινόπωρο.

Τα γλυκά παστέλ και οι φωτεινές αποχρώσεις του καλοκαιριού «ξεθωριάζουν» καθώς μπαίνουμε σιγά – σιγά στο φθινόπωρο και δίνουν την θέση τους σε ανατρεπτικά χρώματα που δεν θα χορταίνουμε να βλέπουμε στο μανικιούρ, τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ μας.

Οι must αποχρώσεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ

Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις που θα δούμε στα βερνίκια νυχιών και έχουν ήδη κατακτήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιλαμβάνουν:

Dark cherry

Σκούρο, classy και μυστηριώδες το σκουρόχρωμο κερασί έχει έρθει για να μείνει. Αποτελεί το απόλυτο χρώμα της φθινοπωρινής σεζόν και κάθε it girl θα το βάλει στα νύχια αλλά και στην γκαρνταρόμπα του.

Αν και μπορεί να μοιάζει λίγο με το αγαπημένο μπορντό της προηγούμενης χρονιάς, μπορείτε να το ξεχωρίσετε καθώς το σκουρόχρωμο κερασί φλερτάρει περισσότερο με το μοβ παρά με το καφέ.

All natural

Τα περιποιημένα και αψεγάδιαστα σχεδόν «γυμνά» νύχια θα αποτελέσουν ακόμα μία μεγάλη τάση το φετινό φθινόπωρο. Για να ακολουθήσετε την τάση το μόνο που θα χρειαστείτε να κάνετε είναι να περάσετε ένα λαμπερό top coat. Εάν θέλετε να τους δώσετε έξτρα ένταση, αρκεί να  χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι στην πιο απαλή nude ροζ απόχρωση.

Απόλυτο red

Φυσικά το έντονο και φλογερό κόκκινο θα μας συνοδεύει όπως και κάθε άλλη χρονιά. Διαχρονικό, κομψό και δυναμικό ταιριάζει σε κάθε μήκος και σχήμα, από squoval μέχρι και αμυγδαλωτά.

Γαλλικό

Πάντα στην μόδα, οι παραλλαγές του french manicure δεν θα μας λείψουν ούτε αυτήν την φθινοπωρινή σεζόν. Εκτός από τον κλασικό συνδυασμό της nude απόχρωσης με την λευκή γραμμή, μην διστάσετε να τολμήσετε και πιο σκούρες αποχρώσεις όπως μαύρο, ροζ με γκλίτερ ή και μπλε ηλεκτρίκ.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το φθινοπωρινό σας μανικιούρ, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε βερνίκια νυχιών ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγγυρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Only in

#TeachToker – Η εκπαίδευση στην εποχή του TikTok, με δασκάλους σε ρόλο influencer

Όταν η χρήση του Διαδικτύου στην εκπαίδευση ανοίγει σε δασκάλους δρόμο για παράλληλη καριέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνεται δίκοπο μαχαίρι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024