Τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών μας, πράγμα που σημαίνει ότι όταν είναι καλοσχηματισμένα και περιποιημένα, μπορούν να αλλάξουν την συνολική εικόνα του προσώπου μας. Μπορούν, όμως, να μας χαρίσουν κι ένα εφέ μίνι λίφτινγκ, για να δείχνουμε πιο νέες; Οι brow experts βρήκαν τη λύση προτείνοντας ένα έξυπνο κόλπο στο μακιγιάζ -χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε ούτε μια τριχούλα από τα φρύδια σας-, που κάνει τα φρύδια να φαίνονται ίσια, με αποτέλεσμα ένα πιο ανασηκωμένο βλέμμα, που μοιάζει με μοντέλου.

Πώς θα κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται ίσια και ανασηκωμένα

Η τάση των ίσιων φρυδιών έχει γίνει viral πολλές φορές, αλλά όχι επειδή φαίνεται απλά κομψή -αντίθετα, πολλές TikTokers που δοκίμασαν το κόλπο ανέφεραν ότι είδαν μια σημαντική ανόρθωση στο πρόσωπό τους. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές από αυτές ξυρίζουν ή κάνουν αποτρίχωση με κερί στην άκρη των φρυδιών τους κι έπειτα την κάνουν πιο ίσια με ένα μολύβι φρυδιών, αλλά ο διάσημος brow expert Joey Healy προτείνει να μη βγάλετε καν τα φρύδια σας- απλά επικαλεστείτε μόνο τη βοήθεια του μακιγιάζ, εάν θέλετε να δοκιμάσετε το trend.

Αρχικά, πάρτε λίγο concealer και καλύψτε την άκρη του φρυδιού κάνοντας πολύ καλό μπλεντάρισμα. Στη συνέχεια, πάρτε ένα μολύβι φρυδιών και σχηματίστε εκεί που σβήσατε με το concealer μικρές τριχούλες σε μια ίσια γραμμή που θα πηγαίνει προς τα έξω και προς τα πάνω. Επαναλάβετε το ίδιο και στο άλλο φρύδι. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε  πώς θα φαίνονται πραγματικά τα ίσια φρύδια πάνω σας κι εάν ταιριάζουν με το δικό σας σχήμα προσώπου.

Αν, από την άλλη, δε θέλετε να μπείτε σε αυτήν τη διαδικασία αλλά θέλετε να κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται πιο ανασηκωμένα, υπάρχει τρόπος και για αυτό: πάρτε ένα κρεμώδες ή υγρό highlighter κι εφαρμόστε το κάτω από το τόξο των φρυδιών σας, γιατί αυτό θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι η άκρη των φρυδιών σας βρίσκεται πιο ψηλά και άρα το βλέμμα σας θα δείχνει πιο ανασηκωμένο.

Σε κάθε περίπτωση, να έχετε κατά νου πως δε χρειάζεται να βιαστείτε να δοκιμάσετε όλες τις τάσεις των φρυδιών που κάνουν την εμφάνισή τους. Εάν όμως θέλετε να δοκιμάσετε κάποια, προσπαθήστε να βρείτε έναν τρόπο, ώστε να μη χρειαστεί να βγάλετε τα φρύδια σας, για να μην καταστρέψετε μόνιμα το φυσικό σχήμα τους και μετά δυσκολευτείτε να τα μεγαλώσετε ξανά. Το παραπάνω brow trend είναι ιδανικό για αυτό καθώς θα σας χαρίσει μια πιο τονωμένη όψη σε χρόνο dt και με ασφάλεια!

*Πηγή: Vita