Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στηρίζει οικονομικά τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός πόλης, ο Δήμος Ασπροπύργου

Στηρίζει οικονομικά τους φοιτητές που σπουδάζουν εκτός πόλης, ο Δήμος Ασπροπύργου

Με στόχο να βοηθήσει τους φοιτητές της πόλης ο Δήμος Ασπροπύργου αποφάσισε να χορηγήσει οικονομικό βοήθημα.

Ο Δήμος Ασπροπύργου ανακοίνωσε την απόφασή του να ενισχύσει οικονομικά τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων που εισήχθησαν σε σχολές εκτός Νομού Αττικής, με οικογενειακό εισόδημα που δεν ξεπερνά τις 6.000 ευρώ για το 2023. Επιπλέον, το όριο εισοδήματος αυξάνεται στα 12.000 ευρώ για οικογένειες που πληρούν κριτήρια πολυτεκνίας, μονογονεϊκότητας ή αναπηρίας, είτε για το ίδιο το παιδί είτε για μέλη της οικογένειάς του.

Ποιους αφορά

Η ενίσχυση αφορά αποκλειστικά μόνιμους κατοίκους του Ασπροπύργου. Οι ενδιαφερόμενοι ή μέλη της οικογένειάς τους θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στο τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βεβαίωση εγγραφής στη σχολή, φωτοτυπία ταυτότητας και εκκαθαριστικό για το φορολογικό έτος 2023.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του ελέγχου των αιτήσεων εντός Οκτωβρίου 2024. Με την πρωτοβουλία αυτή, ο Δήμος Ασπροπύργου στηρίζει έμπρακτα τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, προσφέροντας βοήθεια σε όσους την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Only in

Χάος με ημερομηνία λήξης

Δεν υπάρχει πιο χαλαρή δουλειά από το να είσαι μέλος της κυβέρνησης αυτήν την περίοδο. Όχι γιατί τα πράγματα πάνε καλά (γιατί δεν πάνε), αλλά γιατί κανείς δεν ασχολείται. Σε πολιτικό επίπεδο, τα μάτια όλων είναι στραμμένα στα τεκταινόμενα της αντιπολίτευσης, που έχει εσωκομματικές διαδικασίες: στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καθαιρέσουν τον Στέφανο Κασσελάκη με μια […]

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024