Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Αργεντινή τίμησε τον Ντι Μαρία και «δάκρυσε» το Μονουμεντάλ

Η Αργεντινή τίμησε τον Ντι Μαρία και «δάκρυσε» το Μονουμεντάλ

O εθνική Αργεντινής τίμησε τον Άνχελ Ντι Μαρία για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα σε μία βραδιά που θα του μείνει αξέχαστη.

Μετά το Κόπα Αμέρικα ο Άνχελ Ντι Μαρία έβαλε τέλος στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα και πριν από το παιχνίδι της Αργεντινής με τη Χιλή, η «αλμπισελέστε» τον τίμησε για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο άσος της Μπενφίκα, αλλά και όσοι βρέθηκαν στο Μονουμεντάλ, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, σε μία αξέχαστη βραδιά.

«Έχω πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να μιλήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην AFA. Πέρασα 16 χρόνια μαζί τους. Έζησα δύσκολα πράγματα και κατέληξα ευτυχισμένος δίπλα τους. Τώρα είμαι απλά ένας ακόμη οπαδός. Τώρα θα είμαι εκεί πάνω με την οικογένειά μου. Θα συνεχίσω να είμαι στο Κόπα Αμέρικα, στα Παγκόσμια Κύπελλα και να τους υποστηρίζω», δήλωσε δακρυσμένος ο Ντι Μαρία παίρνοντας τον λόγο, λίγο πριν οι πρώην πλέον συμπαίκτες του τον σηκώσουν στα χέρια.

Το δικό του μήνυμα για τον φίλο και συμπαίκτη του έστειλε και ο Λιονέλ Μέσι που δεν μπορούσε να βρίσκεται στο γήπεδο.

«Ελπίζω να απολαύσεις αυτή τη βραδιά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Έχουμε πει όλα όσα έπρεπε να πούμε. Έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά. Ποιος θα πίστευε ότι θα τελείωνε έτσι; Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Τα λέμε σύντομα», είπε ο αρχηγός της Εθνικής μέσω μηνύματος που έπαιξε στις γιγανοοθόνες.

Only in

Στοπ στις διακρατικές υιοθεσίες βάζει η Κίνα - Στον «αέρα» εκατοντάδες ζευγάρια στο εξωτερικό

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι θα υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις μόνο για τους ξένους που υιοθετούν θετά παιδιά και παιδιά συγγενών εξ αίματος στην Κίνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024