Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελόπουλοι: «Ο Πρίντεζης άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού»

Αγγελόπουλοι: «Ο Πρίντεζης άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού»

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος υποκλίθηκαν στον Γιώργο Πρίντεζη και τον ευχαρίστησαν για όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός σε μια λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, τίμησε τον επί σειρά ετών αρχηγό του και έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του, Γιώργο Πρίντεζη.

Το «παρών» έδωσαν φυσικά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη και να τον ευχαριστούν για όσα πρόσφερε στον σύλλογο.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε την προσφορά του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό αλλά και τη δική μας ιστορία τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Για εμένα Πρίντεζης σημαίνει ψυχή, αφοσίωση, σκληρή δουλειά και διάρκεια στον χρόνο. Έκανε μια μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό και ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Περάσαμε πολλά μαζί. Του εύχομαι τα καλύτερα και να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Αυτό το καλάθι το 2012 άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού. Ήταν ο,τι καλύτερο υπήρχε εκείνη τη στιγμή. Εγώ μπήκα μέσα, νόμιζα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Δεν άκουγα, ήμουν σε άλλη κατάσταση. Από τότε άλλαξαν όλα.

Άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού. Δεν ήταν όμως η μόνη μεγάλη στιγμή που ζήσαμε με τον Γιώργο. Δεν θα ξεχάσω το τρίποντο το 2015 με τη Μπαρτσελονα που χοροπηδούσαμε όλοι μαζί. Αυτό δείχνει ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο τύχη. Τέλος μια πολύ μεγάλη στιγμή που δεν ήταν καλάθι του Γιώργου άλλα το τρίποντο του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Τη στιγμή που πήρε τη μπάλα ο Βασίλης, αγκαλιαστήκαμε με τον Γιώργο και περιμέναμε και έγινε αυτό που έγινε. Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ».

Only in

#TeachToker – Η εκπαίδευση στην εποχή του TikTok, με δασκάλους σε ρόλο influencer

Όταν η χρήση του Διαδικτύου στην εκπαίδευση ανοίγει σε δασκάλους δρόμο για παράλληλη καριέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνεται δίκοπο μαχαίρι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024