Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Δανεικός στη Σαράγεβο ο Πάβισιτς – Φιλικό με την Κ19

Άρης: Δανεικός στη Σαράγεβο ο Πάβισιτς – Φιλικό με την Κ19

Η ομάδα της Βοσνίας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για τον δανεισμό του Κροάτη μεσοεπιθετικού.

Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Βοσνία, με τη φανέλα της ΦΚ Σαράγεβο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportsport.ba».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η ομάδα της Βοσνίας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για τον δανεισμό του Κροάτη μεσοεπιθετικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα με αυτούς που δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο και ο Άρης θα ήθελε να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Πάρντο.

Αν, τελικά, ισχύουν τα δημοσιεύματα στη Βοσνία, τότε ο Πάβισιτς αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στο Σεράγεβο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Φιλικό δοκιμών με την Κ-19

Την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα είχε ο Άκης Μάντζιος στο φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με την Κ-19 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, όπως οι Ζουλ, Φετφατζίδης και Σουλεϊμάνοφ. Ενα γκρουπ παικτών συμμετείχαν στο φιλικό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19, η οποία –επίσης- αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο παιχνίδι, που έγινε το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, χρησιμοποιήθηκε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Για την Κυριακή έχει δοθεί ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα (09/09) στο Δασυγένειο».

Only in

Την πυροβόλησαν στο κεφάλι - Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε Αμερικανοτουρκάλα ακτιβίστρια στη Δυτική Όχθη

Η κατάσταση στη Δυτική Όχθη θυμίζει ό,τι συμβαίνει στη Γάζα με το Ισραήλ να διεξάγει μια από τις πιο πολύνεκρες επιχειρήσεις του από την περίοδο της δεύτερης Ιντιφάντα και μετά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024