Το ιατρικό δελτίο της Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνεται συνεχώς, με τον Έντερ Μιλιτάο να αποτελεί την τελευταία προσθήκη.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Έντερ Μιλιτάο αποχώρησε από την προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας, με μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός δράσης, χωρίς όμως ακόμα να έχει ανακοινωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας.

Ο 26χρονος άσος δεν θα χάσει αρκετά παιχνίδια, αλλά είναι ακόμη μία απουσία για τους Μαδριλένους, μαζί με τους Αλάμπα, Μπέλινγκχαμ, Μεντί, Τσουαμενί, Θεμπάγιος και Καμαβινγκά.

Πλέον ο Κάρλο Αντσελότι καλείται να βρει λύσεις για τη «Βασίλισσα», η οποία δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα Ισπανίας, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, σε τέσσερα παιχνίδια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Εμπαπέ: «Η Παρί μου έδωσε τα πάντα, είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ»

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας Κιλιάν Εμπαπέ, μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα του Nations League κόντρα στην Ιταλία στο «Παρκ ντε Πρενς».

Για την προσαρμογή του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Η απόδοσή μου βελτιώνεται σιγά σιγά. Σκόραρα, οπότε τα πράγματα λειτουργούν. Έρχομαι με την ίδια ενέργεια όπως πάντα στην εθνική Γαλλίας».

Για την Παρί Σεν Ζερμέν: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει τα πάντα. Πέρασα επτά υπέροχα χρόνια. Τους εύχομαι τα καλύτερα».