Με τον Μίλτο Τεντόγλου να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο μήκος και τον Εμμανουήλ Καραλή να ακυρώνεται στο άλμα επί κοντώ, ολοκληρώθηκαν οι ελληνικές προσπάθειες στο Diamond League της Ζυρίχης, που αποτελεί το προτελευταίο της χρονιάς.
Η δυνατή βροχή και οι 18 βαθμοί Κελσίου δεν επέτρεψαν στον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει το άλμα που θα ήθελε και έτσι βρέθηκε στη δεύτερη θέση του μήκους με 8,02 μέτρα. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Παρισιού ξεκίνησε με 7,73μ., σημείωσε 7,86 μ. στην τέταρτη προσπάθεια και 8,02μ. στην πέμπτη του, που ήταν η καλύτερη του στον αγώνα.
Ο Τζαμαϊκανός Πίνοκ πήρε την πρώτη θέση με 8,18 μέτρα στο δεύτερο άλμα του.
Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν και τον Εμμανουήλ Καραλή, που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,42 μέτρων. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού επηρεάστηκε από τη βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα, καθώς και τη χαμηλή θερμοκρασία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.