Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του ακοντισμού στην κατηγορία F54.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μανώλης Στεφανουδάκης, στον τελικό του ακοντισμού στην κατηγορία F54, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Παρίσι.

Ο Ελληνας Παραολυμπιονίκης (σ.σ. χρυσό μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο το 2016 και χάλκινο στο Λονδίνο το 2012), πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, καθώς στην δεύτερη προσπάθεια, έστειλε το ακόντιο του στα 30 μέτρα και 13 εκατοστά κι έτσι, θα βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Οι υπόλοιπες ρίψεις του Στεφανουδάκη, μετρήθηκαν στα 28.38μ, 29.36μ, 28.54μ, 28.30μ, ενώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν άκυρη. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος (σ.σ. αγωνίζεται υπό ουδέτερη σημαία), Ιβάν Ρεβένκο με 30.77μ. και το αργυρό, ο Μεξικανός, Εντγκαρ Φουέντες με 30.53 μέτρα.

Ξανά στο βάθρο των νικητών

«Σίγουρα μιλάει η Κρητική ψυχή, είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας» είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας αθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη σπουδαία διάκριση του Μιχάλη Στεφανουδάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες εξέδωσε ο Δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης .

«Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ανέβηκε ξανά στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι! Μανώλη, σε συγχαίρουμε για την επιτυχία σου και σε ευχαριστούμε που, για ακόμα μια φορά, σήκωσες ψηλά την Κρήτη και την Ελλάδα!» – ανέφερε σε δήλωσή του ο κ.Κοκολάκης.

Αυτό ήταν το 11ο μετάλλιο των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι – δύο χρυσά, τρία ασημένια και έξι χάλκινα.

Only in

«Δεν μπορούσα να πω όχι»: Οργή για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία

Γονείς και ακτιβιστές ζήτησαν από τις αρχές εκπαίδευσης και υγείας να τερματίσουν την πρακτική που απαιτεί από τα παιδιά να γδύνονται για τις υγειονομικές εξετάσεις στα σχολεία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024