Η νέα τερματοφύλακας την ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Μάια Ραϊκρόου, βρίσκεται στην Ελλάδα και στις πρώτες της δηλώσεις, εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για το ξεκίνημά της στους Πειραιώτες και έμεινε εντυπωσιασμένη από τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, βρίσκεται η Μάια Ραϊκρόου. Την Πέμπτη (5/9) το απόγευμα, η διεθνής τερματοφύλακας έφτασε στη χώρα μας και σήμερα (6/9), έζησε το μεγαλείο του Θρύλου! Η Ραϊκρόου, με… ξεναγό τη νέα της συμπαίκτρια, Χριστίνα Σιούτη, επισκέφτηκε τις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις, είδε από κοντά τα τρόπαια και όπως δήλωσε, εντυπωσιάστηκε!

Στις δηλώσεις της, η νέα γκολκίπερ των πρωταθλητριών Ελλάδας ανέφερε: «Πραγματικά, είναι πολύ μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ, που ανήκω σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάω τη σκληρή δουλειά με τον Ολυμπιακό και που είμαι εδώ στα 100 χρόνια του, σε μία τόσο ιδιαίτερη σεζόν. 100 χρόνια… Είναι κάτι πολύ σπουδαίο! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω από τη μεριά μου να παίξουμε πολύ καλό πόλο, στο υψηλότερο επίπεδο και να γράψουμε ιστορία.

Όταν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό, σκέφτομαι νίκες, σκέφτομαι έναν σύλλογο νικητή. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, όχι μόνο στο πόλο, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Επισκέφτηκα τα γραφεία του συλλόγου και πραγματικά, εντυπωσιάστηκα με τα τόσα πολλά τρόπαια! Γνώριζα τον σύλλογο από πριν. Για να καταλάβετε, όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, έβαλα τα κλάματα από χαρά, πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο κατευθείαν και ήμουν τόσο χαρούμενη»».