Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μίκαελ Σουμάχερ: Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας του πρώην πρωταθλητή της Formula 1

Μίκαελ Σουμάχερ: Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας του πρώην πρωταθλητή της Formula 1

Τεράστιο το ποσό που πληρώνει ετησίως η οικογένεια του πρώην πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, μετά το ατύχημα στις Άλπεις το 2013.

Μετά το τραγικό ατύχημα, τον Δεκέμβριο του 2013 στις Άλπεις, η ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ άλλαξε δραματικά.

Ο άλλοτε πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, από την οποία είχε αποσυρθεί λίγους μήνες νωρίτερα, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από πρόσκρουση σε βράχο κατά τη διάρκεια σκι στο χειμερινό θέρετρο Μαριμπέλ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους διασώστες να μεταφέρουν τον «Σούμι» σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου παρέμεινε για περίπου 9 μήνες, προτού μεταφερθεί στο σπίτι του στην Ελβετία ώστε να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία του.

Από τότε μέχρι σήμερα, τον πρώην πρωταθλητή της Formula 1 έχουν επισκεφθεί ελάχιστοι φίλοι και πρώην συνεργάτες, καθώς η οικογένειά του θέλει να τον προστατεύσει από τα μέσα ενημέρωσης.

Το ποσό της θεραπείας του Μίκαελ Σουμάχερ

Πλέον, το δωμάτιο που μένει ο Μίκαελ Σουμάχερ στην Ελβετία έχει μετατραπεί σε δωμάτιο νοσοκομείου, με την οικογένειά του να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον πρώην οδηγό της Formula 1.

Για να γίνεται η θεραπεία του επτάκις πρωταθλητής της F1, δαπανάται κάθε χρόνο ένα τεράστιο ποσό για να καλύπτονται οι ανάγκες του Γερμανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό αυτό αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, στο οποίο περιλαμβάνονται όσα χρειάζεται ο «Σούμι» για την αποκατάστασή του, αλλά και οι ανάγκες για την προστασία της ιδιωτικής του ζωής.

Στο… σφυρί

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Γερμανού πρώην πρωταθλητή της Formula 1, έχει πουλήσει μέρος της περιουσίας του Μίκαελ Σουμάχερ, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος της θεραπείας.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων έχουν «αλλάξει χέρια» ένα σπίτι στη Λίμνη της Γενεύης, μια κατοικία στη Νορβηγία, ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, μια πολυτελής Ferrari, καθώς και μια συλλογή 8 πανάκριβων ρολογιών του «Σούμι».

Όπως είχε αναφέρει η σύζυγός του, Κορίνα σε ντοκιμαντέρ του Netflix το 2021, η οικογένειά του προσπαθεί να συνεχίσουν τη ζωή τους «όλοι μαζί».

«Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε τη θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αισθανθεί ο Μίκαελ καλύτερα, και να είναι άνετος. Και για να νιώθει ότι είναι η οικογένειά μας, αυτό το δεσμό. Ό,τι και να γίνει, θα κάνω τα πάντα που μπορώ. Όλοι θα το κάνουμε. Και θα συνεχίσουμε τις ζωές μας» είχε τονίσει.

Only in

«Στοπ σε 6.000 πατίνια»

Ο δήμος της Μαδρίτης ανακαλεί τις άδειες κυκλοφορίας σε 6.000 πατίνια επειδή οι εταιρείες τους δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στους όρους, όπως τον σωστό έλεγχο στάθμευσης και την απαιτούμενη τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024