Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο μετά από απειλή για βόμβα

Τουρκία: Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο μετά από απειλή για βόμβα

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε αναγκαστικά στο αεροδρόμιο Ερζερούμ, στην Τουρκία

Αναστάτωση επικράτησε στον αέρα, καθώς αεροπλάνο που ταξίδευε από την Ινδία προς τη Γερμανία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία λόγω απειλής για βόμβα.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο Βομβάη – Φρανκφούρτη και προσγειώθηκε αναγκαστικά στο αεροδρόμιο Ερζερούμ. Στο αεροπλάνο -χωρητικότητας 600 ατόμων- επέβαιναν 247 άτομα. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος έπειτα από το αίτημα του πιλότου, στις 19:05 τοπική ώρα.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής Μουσταφά Τσιφτσί πυροτεχνουργοί εισήλθαν στο αεροσκάφος και το αεροσκάφος ερευνήθηκε.

«Η πτήση UK 27 της Vistara που εκτελείται από τη Βομβάη προς τη Φρανκφούρτη στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, έχει εκτραπεί προς την Τουρκία λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια που διαπιστώθηκε από το πλήρωμά μας κατά τη διάρκεια της επιβίβασης. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Erzurum. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι αρμόδιες αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις υπηρεσίες ασφαλείας για την ολοκλήρωση των υποχρεωτικών ελέγχων ασφαλείας. Στη Vistara, η ασφάλεια και η προστασία των πελατών μας, του πληρώματος και του αεροσκάφους μας παραμένουν η ύψιστη προτεραιότητά μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Vistara. Εάν μετά τον έλεγχο ασφαλείας διαπιστωθεί ότι πρόκειται για φάρσα, το αεροσκάφος θα συνεχίσει για τον προορισμό του. «Θα πρέπει να γίνει έλεγχος γραφής για να διαπιστωθεί ποιος το έγραψε αυτό. Τέτοιες εκτροπές προκαλούν μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες και κοστίζουν πολλά χρήματα στις αεροπορικές εταιρείες, εκτός από το ότι διαταράσσουν το πρόγραμμα που θα εκτελούσε το αεροσκάφος», δήλωσε ένας ανώτερος πιλότος.

Δείτε βίντεο:

Only in

Την πυροβόλησαν στο κεφάλι - Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε Αμερικανοτουρκάλα ακτιβίστρια στη Δυτική Όχθη

Η κατάσταση στη Δυτική Όχθη θυμίζει ό,τι συμβαίνει στη Γάζα με το Ισραήλ να διεξάγει μια από τις πιο πολύνεκρες επιχειρήσεις του από την περίοδο της δεύτερης Ιντιφάντα και μετά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2024