Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Είναι πολλά τα λεφτά Χάρι: Το απίστευτο ποσό που θα πάρει για τα 40α γενέθλιά του

Είναι πολλά τα λεφτά Χάρι: Το απίστευτο ποσό που θα πάρει για τα 40α γενέθλιά του

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μεγαλώσει μόνο ηλικιακά, αλλά και... οικονομικά, καθώς ένα τεράστιο ποσό θα μπει στον λογαριασμό του απλά και μόνο επειδή έχει γενέθλια.

Τα τελευταία χρόνια μόνο εύκολα δεν είναι για τον πρίγκιπα Χάρι, σε επίπεδο δημοφιλίας τουλάχιστον. Ο μικρότερος από τους γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνας και του βασιλιά Καρόλου είδε τις «μετοχές» του να πέφτουν αρκετά από το 2018 και μετά. Από τη μια η απόφασή του να παντρευτεί την Μέγκαν Μαρκλ, από την άλλη οι αποκαλύψεις για τις κόντρες του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, δεν ήθελε και πολύ να γίνει αρνητικό το κλίμα.

Τα πράγματα πήραν ακόμα χειρότερη τροπή, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισαν να αφήσουν την Αγγλία και να μετακομίσουν μόνιμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ενώ, σαν κερασάκι στην τούρτα, ήρθε να βγει και η αυτοβιογραφία του με τον τίτλο «Spare», όπου έβγαζε λίγα από τα άπλυτα της βασιλικής οικογένειας στη φόρα.

Η κατάληξη είναι εν έτει 2024 Χάρι και Γουίλιαμ να μην έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους, την ώρα που διάφορες πλευρές προσπαθούν να φτιάξουν το κλίμα. Φήμες ήθελαν τον δούκα του Σάσεξ να είναι δυσαρεστημένος στις ΗΠΑ, ενώ την Μέγκαν Μαρκλ ελαφρώς απογοητευμένη από τη (μικρή) περιουσία του συζύγου της.

Ωστόσο, σύντομα, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν. Ο πρίγκιπας Χάρι στις 15 Σεπτεμβρίου κλείνει το 40ο έτος της ηλικίας του και ο τραπεζικός του λογαριασμός θα αυξηθεί κατά 8 εκατομμύρια λίρες! Αυτό είναι το δώρο της προγιαγιάς του και βασιλομήτωρ Ελίζαμπεθ, η οποία είχε προνοήσει από το μακρινό 1994 να αφήσει ένα ποσό στην άκρη για τον Χάρι και τον Γουίλιαμ όταν αυτοί μεγαλώσουν.

Η κυκλοφορία της αυτοβιογραφία του «Spare» του έχει αποφέρει ήδη 22 εκ. λίρες.

Μάλιστα, οι δύο πρίγκιπες, πήραν την πρώτη δόση του δώρου τους όταν έγιναν 21 ετών (τότε ο δούκας του Σάσεξ είχε πάρει 6 εκατομμύρια λίρες ), με τις κακές γλώσσες να λένε ότι η προγιαγιά είχε αφήσει περισσότερα χρήματα στον πρίγκιπα Χάρι σε σχέση με τον αδερφό του.

Πάντως, και χωρίς αυτό το δώρο, ο πρίγκιπας Χάρι δεν τα έχει πάει άσχημα από μόνος του. Όπως έγινε γνωστό τον Απρίλιο, το «Spare» του έχει αποφέρει ήδη 22 εκ. λίρες, καθώς έγινε το βιβλίο (εξαιρούνται τα μυθιστορήματα) με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της Βρετανίας.

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024