Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Έτσι έζησε το bachelorette πάρτι της πριν το γάμο με το Γιάννη Αντετοκούμπο

Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Έτσι έζησε το bachelorette πάρτι της πριν το γάμο με το Γιάννη Αντετοκούμπο

Η ανάρτηση της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και οι στιγμές γιορτής με τις φίλες της στα ανοιχτά της θάλασσας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πλέον απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτός τους. Ο αθλητής μοιράστηκε, μάλιστα, όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν οι δύο νιόπαντροι σε δείπνο σε ελληνική ταβέρνα με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες.

Η σύζυγος του μπασκετμπολίστα, μετά τα στιγμιότυπα από τις διακοπές στη Μύκονο, ανέβασε από το προφίλ της μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια να απολαμβάνει το bachelorette πάρτι της. Συγκεκριμένα, πριν τον γάμο, η Μαράια διασκέδασε σε ένα σκάφος με τις φίλες της. Η -τότε μέλλουσα- νύφη ξεχώρισε μεταξύ της παρέας με τα λευκά ρούχα και το λευκό μαγιό που φορούσε. Χαμογελαστή με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η 31χρονη πόζαρε για μερικές φωτογραφίες μαζί με τις στενές της φίλες, οι οποίες ήταν ντυμένες στα μαύρα με ελάχιστες λευκές λεπτομέρειες με αποτέλεσμα αυτή να ξεχωρίζει.

Φυσικά, ένας γάμος που όπως είδαμε μοίρασε χαμόγελα στους παρευρισκόμενους με το τσουβάλι  δε θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα εξίσου ευχάριστο προεόρτιο event. Λογικό είναι επίσης όταν κανείς βρίσκεται στον ελλαδικό χώρο για την τελετή του γάμου του να επιλέξει να μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα τα καταγάλανα νερά και τα γραφικά τοπία.

Only in

Η ξεχασμένη ιστορία της πυρκαγιάς σε εκκλησία του 19ου αιώνα που σκότωσε 2.000 γυναίκες

Το τελευταίο έργο της μυθιστοριογράφου Francisca Solar βασίζεται στην αγνοημένη τραγωδία του 1864. Ο τίτλος των New York Times εκείνη την εποχή έκανε λόγο για «μια σκηνή πυρκαγιάς που είναι αδύνατο να υπερβάλει κανείς... δεν μπορεί καν να περιγραφεί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024