Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού: Η «εμμονή» της με τη Σαντορίνη

Μαρία Σολωμού: Η «εμμονή» της με τη Σαντορίνη

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων.

Η Μαρία Σολωμού έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την αδυναμία της για το νησί της Σαντορίνης. Λογικό κι επόμενο, λοιπόν, να φροντίσει να βρίσκεται σε αυτό και να μοιράζεται στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μια και το καλοκαίρι τελείωσε, η γνωστή ηθοποιός έφτιαξε ένα κολάζ φωτογραφιών για μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της στο εν λόγω νησί η 49χρονη συνόδευσε με μια  λεζάντα που έγραφε: «ΕΜΜΟΝΗ η [emoní]: Το αποτέλεσμα του εμμένω, το να είναι κάποιος ανυποχώρητος, να μένει σταθερός ή πιστός σε μια άποψη, ιδέα, στάση κτλ.· Για μένα λέει….. Σαντορίνη λοιπόν!».

Στη συλλογή με τις φωτογραφίες της, η Μαρία Σολωμού απαθανατίζει τον εαυτό της και την παρέα της να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, τις βόλτες και τις εξόδους τους σε διάφορα εστιατόρια. Τη βλέπουμε να περνά όμορφα με φίλους της, ένας εκ των οποίων είναι και ο Τάκης Ζαχαράτος. Συγκεκριμένα η ηθοποιός φαίνεται να γελά σε καλόγουστες πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, αλλά κι εμφανίσεις με μαγιό. Στις φωτογραφίες με μαγιό δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε το καλλίγραμμο σώμα, αλλά και το λαμπερό χαμόγελο της ηθοποιού, που ο χρόνος φαίνεται να μην περνά από πάνω της.  Την παράσταση, βέβαια, κλέβει ο τετράποδος φίλος της, στον οποίο η Μαρία Σολωμού έχει ιδιαίτερη αδυναμία και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ανάρτηση.

Only in

«Συμμαχία Σάρα Βάγκενκνεχτ»: Από υβριδικό κόμμα διαμαρτυρίας, ρυθμιστής στη γερμανική πολιτική σκηνή

Πρεσβεύοντας έναν «αριστερό συντηρητισμό», το κόμμα της Σάρα Βάγκενκνεχτ αποκτά κομβικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις στην Ανατολική Γερμανία, με αξιώσεις και σε ομοσπονδιακό επίπεδο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024